Skip to main content

1,2,3 nye navne til Kløften. Hugo Helmig, Hjalmer Larsen & Barselona

Hugo Helmig

2018 vil uden tvivl være et år, Hugo Helmig sent glemmer. Han har spillet over 70 koncerter i Danmark og udland, modtaget 2 Gaffa Awards og Politikens iByen Pris. Hans seneste single ’Wild’ er på under to måneder blevet spillet over 5 millioner gange på diverse streamingtjenester, og ligesom debutsinglen ’Please Don’t Lie’, har den ligget nummer 1 på den danske airplay chart flere uger i træk.

Hugo Helmig har efterhånden etableret sig som et af Danmarks allerstørste pop-talenter. Med singlerne ’Eyes Wide Shut’, ’Times of War’ og ’Please Don’t Lie’ fra debut EP’en Promise har sangeren taget det danske publikum med storm. Sidstnævnte single var den mest spillede danske sang på radio sidste år samt er blevet streamet over 30 millioner gange.

Hugo Helmig spiller fredag d. 28. juni 2019

[su_youtube url=”https://youtu.be/XFiWrGGMzFE”]

Hjalmer

Så er der godt nyt til alle dem der ikke nåede at få billet til koncerten med Hjalmer på Månen, Hjalmer dukker op til årets Kløften Festival.

Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, der inden længe blev fulgt op af EP’en ’Skabt Til At Være Ung’. Siden da er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft travlt med en lang række festivaljobs, en landsdækkende turné og sine to seneste singler ´Dig & Mig´ og ´Lige Nu´. Med mere end 10 millioner afspilninger på Spotify, har Hjalmer hurtigt markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer herhjemme.

Hjalmer spiller Lørdag d. 29. juni 2019

[su_youtube url=”https://youtu.be/lykCJpLWvpw”]

 

Barselona

Barselona der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene i løbet af 2017. Siden er det kun gået fremad og deres energiske men inderlige livekoncerter er blevet et trademark. På Spot Festival 2018 fik det unge band 5stjernet anmeldelser over hele linjen og GAFFA’s læsere stemte den koncert som den næstbedste koncert på alle landets festivaler i sommeren 2018.
Barselona udgav den 21.september deres seneste single ”Fra Wien Til Rom”, Med den nye single åbner Barselona op for et nyt kapitel, der peger i en retning, hvor man tydeligt kan mærke at bandet har udviklet sig til at være et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme.

Barselona spiller lørdag d. 29. juni 2019

[su_youtube url=”https://youtu.be/kXiMvyyF6_g”]

Og sidst, men ikke mindst, så får Kløften jo besøg af The Minds of 99, der jo blev vinderne af årets P3 guld.