Skip to main content

Som er repræsenteret af Queen Machine, Carpark North og Joey & L.I.G.A


Queen Machine

I ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind-og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love…Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Queen Machine kan opleves fredag den 26.06.

Carpark North

Carpark North har manifesteret sig som Danmarks ubetinget største elektro-rockband. Bandets musikalske univers består af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af ufornægtelige  guitarrifs, til akustiske og melodiøse ballader.Den erfarne trio er kendt for at levere særdeles imponerende liveoplevelser, typisk bestående af en 90 minutters hitparade, akkompagneret af scene show i international klasse. Med mere end fem studiealbummets spækket med hits, er der altid 100% sing-a-long garanti, når trioen rykker ud.

Carpark North kan opleves lørdag den 27.06.

Joey & L.I.G.A,

Joey & L.I.G.A optræder sammen til sommer.De to artister er lige nu i studiet og skriver sange sammen, som tænkes at udkomme i foråret 2020.Til sommer kulminerer samarbejdet med et fælles show, hvor de spiller deres største hits sammen med ét fælles band. Det bliver et eksklusivt show, hvor Joey synger med på L.I.G.A’s sange og omvendt. Det bliver et feststemt og energisk show med garanti for fællessang.Du vil kunne høre Joey’s ”Million”og”Hvis det ik’ skal være os”, samt L.I.G.A’s ”Skylder Dig Ik’ Noget” og ”Julia” i nye fortolkninger. Men der loves også et par helt nye sange, som er skrevet til netop denne eksklusive live sommer sammen.

Joey & L.I.G.A. kan opleves fredag den 26.06.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik