Skip to main content

For at høre publikums mening og ønsker omkring både musik, sikkerhed, forbedringer og meget meget andet, gennemfører Kløften Festival hvert år en undersøgelse blandt publikum.

Som tak for hjælpen trækkes der lod blandt alle deltagere i undersøgelsen, hvor 5 deltagere honoreres med hver 1 stk. 3. dags billet, så det kan godt betale sig at bruge et par festival minutter såfremt man skulle støde på en Kløften hjælper med et spørgeskema.

Kløften Festival har trukket lod, og følgende spørgeskema deltagere fra Kløften Festival 2015 har vundet en 3 dags billet til festivalen 2016:
Birgitte Engel, Haderslev
A. Hansen, Kolding
Poul K. Møller, Haderslev
L. Jensen, Sønderborg
Vicki R. Bolwinkel, Haderslev

Alle vindere har fået direkte besked og Kløften Festival siger tillykke til vinderne og ønsker alle en god festival.

Kløftendag på Andy’s

Er man ikke blandt de heldige vindere af en billet, kan man stadig købe sine kløftenbillet på billetten.dk eller på Andys’ Bar de Ville i Haderslev og vil man nyde noget godt musik og få en øl med i handelen når man køber en billet, kan man jo kigge ind på Andy’s d. 9. april kl. 13 – 15.
Som noget nyt kan man betale med mobilpay og swipp hos støtteforeningen på lørdag.

Til Kløftendagen den 9. april er den musikalske under holdning lagt i hænderne på ‘Lars Rasmussen and The Quiet Child’. Sangeren og sangskriveren Lars Rasmussen har rødder i den amerikanske musiktradition med et stærkt præg af country og blues, men er samtidig også dybt fascineret af keltisk folkemusik, hvilket ikke mindst afspejler sig i måden at synge på.
Sangene tager ofte form af små fortællinger eller refleksioner over livet med erindringen, melankolien og længslen som centrale omdrejningspunkter.
Gennem de seneste år har han samlet et tæt og velspillende band, som har tilført sangene et mere rocket udtryk. Bandet har siden starten af 2012 fundet sin optimale form med Verner Christiansen på guitar, der med sit på en gang melodiøse og bluesfarvede spil rammer sangenes stemning ind. På bas lægger Helge Schmidt en solid, men nuanceret bund sammen med trommeslageren Søren ‘Dønne’ Griepentrog, mens Lars Rasmussen tager sig af den akustiske guitar, mundharpen og vokalen.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik