Så er 1. Navn på plads til næste sommers brag af en fest.

Gangway

get link enter Indiepop-bandet Gangway har fundet sammen igen efter næsten 20 års pause.

binäre optionen währungspaare De fleste kan stadig synge med på Gangways storhittende sang ’My Girl and Me’, som stadig bliver spillet i stor stil på DRs radiokanaler. Lige før påske lød nyheden, at Gangway bliver gendannet. Opbakningen til deres første koncert i 20 år var enorm, og på bare få timer blev koncerten i DR Koncerthuset udsolgt.

http://fgsk.de/?kraevid=bin%C3%A4re-optionen-werkzeug&7f8=f5 "Der er gået næsten tyve år siden vi spillede sammen sidst. Vi har mødtes engang imellem i den mellemliggende tid men aldrig talt om at gendanne bandet. Først sidste år begyndte vi at tale om muligheden for at samles igen og tage ud at spille de gamle sange, og prøve at skrive nogle nye. Alle syntes, det var en god ide. Så det er det vi gør, " fortæller guitarist og sangskriver Henrik Balling.  

sistema binario trader Gangway blev dannnet i 1982 og slog for alvor igennem med sommerhittet ’My Girl And Me’ fra 1986, som bragede igennem på alverdens radioer, blandt andet på BBC's Radio 1. På albummet 'Happy Ever After' fra 1992 kunne man finde et andet af bandets største hits, nemlig ’Mountain Song’. 

https://www.gemeinde-stammham.de/destolo/2930 Med deres musikalitet og flair for at skabe velklingende popsange fik de et stort folkeligt gennembrud herhjemme, og i 1994 vandt de hele 5 priser ved Danish Music Awards. I løbet af karrieren nåede bandet at udgive otte albums fra 1984 til 1998 med perler som ’The Party Is Over’, ’Sitting In The Park’, ’Didn't I Make You Laugh’, ’Going Away’ og ’Come Back As A Dog’.

click Se eller gense videoen til ’My Girl And Me’ fra 1988: https://www.youtube.com/watch?v=l6uXrvFrY1E

http://ev-kirche-ergste.de/?debilews=tanzkurs-f%C3%BCr-singles-ludwigsburg&b7a=0a Inden for kort tid vil nye spændende navne dukke op i en lind stød, så glæd jer.

Share/Save/Bookmark
  • Facebook

see