CV Jørgensen, Kato og Skinz melder sig klar til Kløften Festival 2018

go site CV Jørgensen, Kato og Skinz melder sig klar til Kløften Festival 2018

postcode dating uk' watch CV Jørgensen

http://getraenke-doeden.de/tyuie/1663 Der er store danske sangskrivere, og der er CV Jørgensen. Han er i en klasse for sig selv, og for mange er han den allerstørste af de store. Derfor er det en sand begivenhed, at han efter en længere koncertpause har besluttet at tage ud og møde sit store og trofaste publikum igen.

enter Til koncerterne har CV Jørgensen samlet et fantastisk hold af musikere, der om nogen kender sangskriverens store katalog af syregrønne evergreens. Som eneste nye mand er Rune Kjeldsen (guitar) med på holdet, der ellers består af Knut Henriksen (bas) og Gert Smedegaard (trommer) samt Gustav Ljunggren (tangenter, guitar m.m.).

enter CV Jørgensen gæster Kløften fredag den 29.06.

hombres solteros judios http://pialadunia.es/?espikoleto=agendamiento-de-citas-web-registraduria&6df=8c Kato

source site kato small

http://halilbalim.com/?frimol=coomeva-eps-citas-por-internet-cartagena&32f=18 I 2007 indspillede KATO sit første nr. 1 hit “My House”. Siden da har KATOs udgivelser sammenlagt opnået mere end 40 guld og platin certificeringer. Han er blevet tildelt 10 priser fra Danish Deejay Awards, 3 GAFFA statuetter, 1 Zulu award og 1 statuette fra Danish Music Awards.

get link Filisofien og styrken i KATOs musik har altid været at kombinere genrer, men altid med et ekstremt fokus på det kommercielle potentiale. En opskrift som har holdt 35-årige multitalent siddende på toppen af den danske clubtrone lige fra starten

Kato gæster Kløften lørdag den 30.06.

http://ortdestreffens.de/?yabloko=wer-hat-erfahrungen-mit-bd-swiss&70b=4d Skinz

Skinz small

Skinz, der har rødder i Somalia men flyttede til Danmark som ganske lille, debuterede i 2014 med ep’en ”Byen Sover aldrig”. Herefter investerede Skinz tid i sig selv som kunstner. Han gik i studiet og fordybede sig i produktionens håndværk og ikke mindst hans forståelse af sig selv som musiker. Denne rejse resulterede i udgivelsen af singlen ”Er Derude”, i slutningen af 2016, som satte retningen for Skinz’ nye lyd og blev fulgt op af den guld-certificeret ørehænger ”Jeg har En Pige. Der er ingen tvivl om at vi kun har set toppen af Skinz isbjerget når det kommer til Skinz.

Skinz gæster Kløften fredag den 29.06.

På grund af stigende efterspørgsel er samtlige billettyper nu sat i salg, og der er mulighed for 1 dags, 2 dags og selvfølgelig 3 dags billetter.

Billetter: https://kloften.billetten.dk

Share/Save/Bookmark
  • Facebook