Så er årets Kløften Festival klar med hele tre spændende nye navne.

bdswiss strategie http://www.bgroads.com/?prosturadlo1=broker-opzioni-digitali-da-1-euro&bae=32 Festival Danmark kender og elsker dem, så nærmere præsentation burde ikke være nødvendig, og her kommer de så.

enter Mads Langer, Jesper Binzer og Burhan g har takket ja til at optræde på årets Kløften Festival.

http://www.mcmp.cz/biorefre/2889 Hermed lidt omkring de sidste nye navne til Kløften Festival 2018.

follow site http://mohsen.ir/?danilov=الخ� ارات-الث� ائ� ة-غ� ر-قا� و� � ة-٠� -الولا� ا Mads Langer (fredag den 29.06.)

follow site Med sit femte studie-album er Mads for alvor trådt ind i superligaen af danske musikere. Han er blevet en stjerne med gigantiske radiohits og utallige udsolgte koncertsale i hele landet, og alligevel er der en klar Langer’sk signatur. Som altid er melankolien til stede i sangene, men der er tilføjet skarpere kanter og former.

source site follow site Jesper Binzer (fredag den 29.06.)

http://www.beaujolais-challenge.com/?nikolsa=rencontre-amicale-gratuite-seniors&563=10 jesper

For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv.

Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro. Det er nu mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange, under titlen "Dying Is Easy”. Hele albummet er iøvrigt mixet af Jacob Hansen, der bl.a. har produceret alle Volbeat´s album. Og nu er Binzer så klar til sommerens store oplevelser som solo artist, en turné der bringer bandet landet rundt med ialt 13 danske koncerter og en enkelt i Sverige.

binäre optionen midestkapitalisierung Burhan G (lørdag den 30.06.)

burhan

Den charmerende danske sanger, sangskriver og producer Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo hits. Med en blanding af pop og RnB får han pigerne til at hvine, og sætter til en hver tid gang i dansefødderne hos publikum. Der er ingen tvivl om, at Burhan G, med sin klokkeklare vokal og velproducerede numre, ligger i førerfeltet indenfor dansk pop.

Share/Save/Bookmark
  • Facebook

 

Nyhedsbrev

onlink to g8vadn small

logo