5 nye navne til programmet.

click Vi er klar med en ny portion navne til kløften Festival 2018

http://teentube.cz/?ertye=mujer-busca-hombre-san-martin-de-los-andes&4b2=c2 hombres solteros de 50 a 60 aГ±os Nelson Can

http://highschool.isq.edu.mx/cr45/674 Nelson Can er noget så sjældent som et garageband uden guitar. Trioen blev dannet tilbage i 2011, efter et af medlemmerne havde fortalt en løgn om at have et band. Et band som altså ikke eksisterede dengang – men som blev til Nelson Can, bestående af sangerinden Selina, trommeslageren Maria og bassisten Signe. Med inspiration fra andre minimalistiske rockbands som White Stripes, Gossip, Black Keys og Dead Weather, leverer Nelson Can en skarptskåret og særdeles træfsikker rock.

source url Soleima

go to link Soleima 2018 Credits Jonas Bang

http://web-impressions.net/fister/680 Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet og omverdenen til at spidse ører.
Da hun udgav singlen ’Paper’ vandt hun P3 Gulds Talentpris. 
Soleima er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gén, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb.

follow site http://bossons-fute.fr/?fimerois=rencontre-blaine-et-kurt-episode&807=aa Aksglæde

source  Aksglæde

I september 2017 udgav Aksglæde sin anmelderroste EP ”Fortrudte Fortielser”, der især fik opmærksomhed for sommerhittet ”Næste Sommer”.

Bag aliaset Aksglæde gemmer sig Jacob Aksglæde, der i løbet af de sidste to år, har cementeret sit høje niveau som sangskriver med sange og tekster, der har sat ham på landkortet over dansksproget

kvalitetspop.

opcje binarne jak zarobic Go Go Berlin

AnnaMarin 4334 copy

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den dansk scene. Ikke nok med det, så har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland og Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina.

Men efter 4 hektiske år på farten følte bandet, at tiden var inde til trække sig tilbage for en stund, samle kræfter og begynde at fokusere på at lave musik igen. Så kvartetten besluttede at bruge det meste af 2016 og 2017 på at rejse ud i verden og skrive og indspille nye sange, som skulle definere en ny og opsigtsvækkende lyd på deres næste album.

Med det nye album klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til igen at stå i rampelyset og løfte sløret for deres nye lyd over for et live publikum. En mørkere, vildere og mere ”klubbet” version af Go Go Berlin.

Udover at håndplukke få kulturbærende festivaler til sommer samt spille det nye materiale eksklusivt for den danske og internationale musikindustri under SPOT 2018, så bliver det først rigtig alvor for Go Go Berlin når det er én til én på spillestederne til efteråret 2018. Til november har bandet nemlig valgt de første 9 steder som skal lægge scener til første del af deres Danmarks turné. Den anden del af turnéen foregår til marts 2019 umiddelbart før Go Go Berlin igen tager det lange træk udenfor Danmarks grænser.

attractive professionals dating agency reviews Love Shop

Loveshop

Efter et travlt år hvor Love Shop har manifesteret sit ry som et af landets bedste og mest medrivende livebands, ikke mindst via succéssamarbejdet på Grøn Koncert med De Eneste To, er det os en glæde at kunne meddele, Jens Unmack & co. ikke har hvilet på laurbærrene.

I starten af 2017udsendte Love Shop således sit nye studiealbum ”Risiko”

Album såvel som forårets koncerter er blevet rost og bl.a. BT kvitterede koncerten i København med 6 stjerner og overskriften 'En koncertoplevelse af de sjældne'.

Share/Save/Bookmark
  • Facebook