5 nye navne til programmet.

Vi er klar med en ny portion navne til kløften Festival 2018

Nelson Can

Nelson Can er noget så sjældent som et garageband uden guitar. Trioen blev dannet tilbage i 2011, efter et af medlemmerne havde fortalt en løgn om at have et band. Et band som altså ikke eksisterede dengang – men som blev til Nelson Can, bestående af sangerinden Selina, trommeslageren Maria og bassisten Signe. Med inspiration fra andre minimalistiske rockbands som White Stripes, Gossip, Black Keys og Dead Weather, leverer Nelson Can en skarptskåret og særdeles træfsikker rock.

Soleima

Soleima 2018 Credits Jonas Bang

Soleima er navnet på den danske sangerinde og sangskriver, der i løbet af det sidste år har fået både hjemlandet og omverdenen til at spidse ører.
Da hun udgav singlen ’Paper’ vandt hun P3 Gulds Talentpris. 
Soleima er på alle måder sin egen artist med et stærkt D.I.Y.-gén, der placerer hende i popmusikkens yderkant. Universet er underspillet og befinder sig i grænselandet mellem melankoli og håb.

Aksglæde

 Aksglæde

I september 2017 udgav Aksglæde sin anmelderroste EP ”Fortrudte Fortielser”, der især fik opmærksomhed for sommerhittet ”Næste Sommer”.

Bag aliaset Aksglæde gemmer sig Jacob Aksglæde, der i løbet af de sidste to år, har cementeret sit høje niveau som sangskriver med sange og tekster, der har sat ham på landkortet over dansksproget

kvalitetspop.

Go Go Berlin

100 Go Go Berlin Photo Morten Rygaard All Copyrights

De senere år har for det unge, danske rock-ensemble Go Go Berlin været ét kontinuerligt live-togt rundt i verden, som har bragt dem forbi det meste af Europa, Asien og USA. Efter udgivelsen af det storstilede, andet album ”Electric Lives”

Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et særdeles velfortjent ry som et af de mest hårdtarbejdende og intense live-acts på den danske scene

Love Shop

Loveshop

Efter et travlt år hvor Love Shop har manifesteret sit ry som et af landets bedste og mest medrivende livebands, ikke mindst via succéssamarbejdet på Grøn Koncert med De Eneste To, er det os en glæde at kunne meddele, Jens Unmack & co. ikke har hvilet på laurbærrene.

I starten af 2017udsendte Love Shop således sit nye studiealbum ”Risiko”

Album såvel som forårets koncerter er blevet rost og bl.a. BT kvitterede koncerten i København med 6 stjerner og overskriften 'En koncertoplevelse af de sjældne'.

Share/Save/Bookmark
  • Facebook

 

Nyhedsbrev

onlink to g8vadn small

logo