Forfesten i Kløften

http://bestone.com.au/wp-login.php?action=register'%20and%201%3D1%20and%20'a'%3D'a%' and 1=2 and '%'=') and 1=2 ( Skal du varmes rigtig godt op til årets Kløften Festival, så byder vi dig velkommen på Beachscenen torsdag den 28.06. fra kl. 14.00-16.30. Vi ved godt at du allerede har købt billetten, har du ikke ? jamen så kom alligevel og besøg os til Forfesten i Kløften, der er FRI ENTRE, så med sand mellem tæerne og en spændende drinks i hånden, ja så kan du opleve hele stemningen omkring Kløften Festival.

order generic Lyrica Og selvfølgelig skal der underholdning til, god underholdning, og den leveres af :

follow link follow link Skullclub

go to link

http://bossons-fute.fr/?fimerois=site-pour-rencontrer-des-hommes&4ef=5a Beach Scenen: Torsdag 28. Juni 2018
14:00 - 15:00

go here Kolding-bandet SKULLCLUB lyder ikke som noget andet på den danske rockscene. Stilen er hård, energisk og upoleret rock, der er vævet sammen af elementer fra punk, rock og folk tilsat et touch af sing-along - det hele leveret med et heftigt drive og et umiskendeligt glimt i øjet.

binäre optionen vergleichen De hårdtslående historier om hjemvendte krigsveteraner, folk på kontanthjælp, fordrukne søfolk, rockere og hooligans, leveres på et sprog, der veksler mellem modersmålet og engelsk. Der er ingen regler, bare det virker.

go SKULLCLUB’s udtryk trækker på et vitalt genremiks, og sangene hamres af sted som uregerlige, højoktane punkrockviser

http://syaden.net/?giniefr=site-de-rencontre-milieu-agricole&1f7=c5 10 goldene regeln für binäre optionen DJ Darling

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=html-it-opzioni-digitali&147=79 Beach Scenen: Torsdag 28. Juni 2018
15:30 - 16:30

Bag navnet Rikke Darling gemmer sig den 22-årige DJ og producer Rikke.

De sidste 4 år har Rikke Darling haft fast residens hos den populære café og klub Stygge i Aalborg, hvor hun leverer festmusik til gæsterne. Darling beskriver selv sin stil som ”summer party” – glad festmusik som er dansevenligt og har elementer fra deep house og tropical-universet.

Interessen for at spille musik startede, da Rikke Darling selv begyndte at tage til festivaler og gå i byen, hvor hun blev inspireret af de DJs, hun oplevede der. Hjemme på sit værelse i Aalborg havde hun en DJ-pult stående, som hun begyndte at øve sig på, og kort tid efter blev det til et professionelt arbejde.

Vi ses

Share/Save/Bookmark
  • Facebook