Skip to main content

Med de sidste 9 navne på plads, er programmet til årets Kløften Festival nu færdigt.

Så publikum kan nu også glæde sig til : Go Go Berlin, Dissing med band, Hverdagens Helte, Tom Donovan, Girls in Airports, Casper & de venlige venner, Stepp 2, og Ana Egge & the sentimentals samt selvfølgelig også Slesvigske Musikkorps (SMUK), der traditionen tro åbner festen lørdag med en spændende kunstner, festivalen ved endnu ikke hvilken kunstner det bliver.

49 spændende koncerter blev der plads til i årets Kløften Festival program, men guderne skal vide det var svært, for over 650 forskellige orkestre fra ind og udland ville gerne være med, og desværre er der jo ikke plads til alle.
I Kløften Festival vil vi dog vove den påstand, at programmet til årets festival er et meget ambitiøst og bredt et af slagsen, så der skulle være noget for alle og Kløften Festivals publikum skal jo have det program de fortjener, og forventer.

Her så alle navnene som de er fordelt på de 3 festivaldage, tiderne og scene kan man om kort tid se på festivalens webside kloften.dk.

Torsdag: Kim Larsen, Lars Lilholt, Dicte, Billy Cross.

Fredag: Krebs & Falch, Gnags, Lis Sørensen, Saybia, Turboweekend, Never the Bride, Go Go Berlin, Shaka Loveless, Queen Machine, Baal, Italobrothers, Page Four, Mathilde Falch, Electric Guitars, Martin Jensen, Ester Brohus, Jonah Blacksmith, Girls in Airports, Ana Egge & the sentimentals og Stepp 2.

Lørdag: D-A-D, 10cc, Stine Bramsen, Beth Hart, Johnny Madsen, Danser med Drenge, Bikstok, Slesvigske Musikkorps, Dissing m. band, Velvet Volume, Hit med 80’erne, Maja og de sarte Sjæle, Saveus, Gilli, Toomanylefthands, Blaue Blume, The Blue Van, Pligten Kalder, Phlake, Jimilian, Hasan Shah, Hverdagens Helte, Casper & de venlige venner, Tom Donovan og Mellemblond.

Go Go Berlin
– dansk rockband med internationalt snit!

Go Go Berlin har på rekordtid cementeret sig som et af Danmarks største rocknavne og banet sig vej til stjernestatus med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum ”New Gold”, som efter over et år på gaden stadig klinger sig fast til den danske albumhitlistes top-10, og en endeløs række af hæsblæsende liveshows, som har henrykt publikummer verden over og fået toneangivende anmeldere til at lovprise bandet.

Dissing m. band

Povl Dissing er nok det nærmeste, man kan komme den nationale stemme, for få er deres danskhed så bevidst i deres kunst og udtryk som han. Der er således løbet meget vand igennem åen, siden Dissing begyndte at optræde i 1960´erne og dengang måtte have en bodyguard med på job – af frygt for at få øretæver af publikum, som troede, at han tog pis på det nationale arvesølv, når han fortolkede gamle danske sange som Lille Anna og Gi’ mig en hest, mor.

 

Slesvigske Musikkorps

Lurer tømmermændene, så behøver du hverken ty til vidunderdrikke eller smertestilende medicin. Stil dig i stedet foran den store scene klokken 12 lørdag middag. Her kan du nemlig opleve SMUK og med en solist blæse masser af gode rytmer og højt humør ud over scenekanten. Solisten er endnu ikke fastsat, men vil senere blive offentliggjort.

Hverdagens Helte

Tre stærke stemmer, tre garvede musikere, tre voksne mænd med hver deres bagage i livet. Til sammen danner dette rammen om et nyt, unikt musikalsk foretagende med rødder i det århusianske ved navn ”Hverdagens Helte”.

Bag Hverdagens Helte står Kim Munk og Mads Tønder, som også er at finde i The Broken Beats, og Søren Zahle, der bl.a. også gør sig som guitarist for Peter Sommer. Nu har de tre slået pjalterne sammen med nærværende og autentisk, dansksproget musik for øje.

Girls in Airports

Girls in Airports´ enestående sound er en mangfoldig blanding af jazz, indie og folkemusik.
Tre stærke albumudgivelser og medrivende koncerter har på kort tid slået gruppens navn fast på musikscenen både herhjemme og i udlandet. Siden 2010 har de turneret i både Brasilien, USA, Europa og Kina.
Bandets 4. udgivelse, ’Fables’, udkom den 18. september 2015 på det britiske pladeselskab Editon Records. ’Fables’ er kulminationen på fem års sammenspil, turnéer over hele verden og tre udgivelser på eget selskab.

 

Stepp 2

Legendarisk Steppeulv, med nyt kobbel, viser tænder

Den legendariske trommeslager, Preben Devantier, fra Steppeulvene præsenterer sammen med sit band nye og gamle steppeulve numre krydret med anekdoter fra det turbulente 60’er miljø, hvori kultpladen Hip blev skabt.

Preben Devantier er en fremragende og levende fortæller, som med sine beretninger fører publikum med på et trip tilbage i tiden.

Ana Egge & the sentimentals

Ana Egge fra Brooklyn i New York leder tankerne hen på Bonnie Raitts stemme og slideguitar og Elvis Costellos aristokratiske punkattitude.
I juni og juli 2016 er hun på turné med danske The Sentimentals, der har M.C. Hansen på guitar, Nikolaj Wolf på bas og Jacob Chano på trommer. Turnéen bringer dem rundt i Danmark, Tyskland og USA.

 

Casper & de venlige venner

Casper & de Venlige Venner spiller upolitisk, korrekte børnesange – også for det kønsmodne publikum. Orkestrets mål er udbredelse af den gode karma, dyrkelse og styrkelse af det universelleinfantilunivers samt vækkelse af voksenverdenens barnesind fra vågeblusset.

 

Tom Donovan

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaller, til byfester og på små værtshuse. I mange år har han spillet i omegnen af 160 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.