Skip to main content

Der venter festival gæsterne en rigtig spændende torsdag når 40 års jubilæums festen bliver skudt i gang.

Ud over flere nye tiltag på pladsen, så vil samtlige af Kløften Festivals 5 musikscener levere koncerter i en lind strøm, de sidste detaljer skal lige på plads, og så er vi klar med den mest spændende torsdag i Kløften Festivals 40 årige levetid, allerede i kommende uge kan vi præsentere samtlige musik navne til en vidunderlig torsdag i Kløften, så glæd jer.

Inden da er vi klar med de næste jubilæums navne.

Og der er tale om hele to genopstandelser og et jubilæumsnavn.

Rocazino Fredag 26. juni 2020

Sammen med Kløften skal Rocazino fejre 40 års jubilæum, og det bliver med de gode gamle hits som Ridder Lykke, Elsk Mig i Nat, Unge Hjerter, All My Love – vi kunne blive ved. Listen med hits er lang og Ulla Cold og Jesper Winge Leisner lover nostalgi og fest for alle pengene. Ullas helt specielle og formidable vokal danner ramme om de fantastiske sange som en hel generation har sunget med på, danset og forelsket sig til. 40 er jo ikke nogen alder er både Rocazino og Kløften er enige om.

Spleen United Lørdag 27. juni 2020

Efter en seks år lang musikalsk pause er gensynet med Spleen United ikke bare et gensyn, men også et ”velkommen tilbage” til bandets oprindelige line-up, som vi kender det fra debutalbummet ”Godspeed Into The Mainstream”.

I 2013 meddelte gruppen at de ville holde pause ”på ubestemt tid”. Den pause er heldigvis forbi. Spleen United var en darling på den danske musikscene, og bandet var på en sand sejrsrække med tre formfuldendte albums, der imponerede både anmeldere og publikum. Deres plader solgte til guld, de hev diverse statuetter hjem og spillede for fulde sale overalt i Danmark.

Bandet startede med en lyd, der ville behage alle Depeche Mode-fans. De bevægede sig sidenhen over mod en mere rave-elektronisk lyd med elementer fra techno og house.

Alphabeat Fredag 26. juni 2020

Den danske hitmaskine Alphabeat tager deres anmelderroste livefest og nye fjerde album landet rundt i sommeren 2020.

Der er dømt fest i alle dets aspekter, når comebacksuccesen Alphabeat drager landet rundt til en lang række festivaler i sommeren 2020.

Umiddelbar og uncool begejstring. Tekster med snert. Og et ønske om at inddrage enhver, som vil lytte. Det er filosofien bag Alphabeats første album i syv år, ’Don’t Know What’s Cool Anymore’ der udkom d. 1. november. Albummet indeholder bl.a. singlen ’Shadows – der var Alphabeats første udspil i seks år og er et af årets hidtil største danske radiohits og tilmed Alphabeats tiende Top 20 single. Alphabeat har efterfølgende fulgt op med singlen ’I Don’t Know What’s Cool Anymore’, som er endnu et hit til sætlisten.