Skip to main content

Der er lidt for enhver smag på Kløften Festival 2016, denne gang kan festivalen præsentere det storhittende ItaloBrothers,

som nok skal få gang i Dancemovene og Hit med 80’erne vil helt sikkert fyre en koncert af som vækker musikalske minder fra den tid.

Så kan man glæde sig til et gensyn med Saybia, der sidste besøgte festivalen i 2008, men nu er tilbage med et nyt album i tasken.
Turboweekend måtte i 2015 aflyse koncerten i Kløften, men lovede en rematch, så nu er de klar til gi’ den gas når de fredag gæster Kløften Festival.

Saybia.

Et af 00’ernes største danske bands, Saybia, har efter syv års pause, valgt at samle ‘våbene’ op igen, og er stærkt aktuelle med deres nye album ” No Sound From The Outside”

Efter en række albums de følgende år valgte bandet i 2008 at holde en længere pause, som blandt andet Søren Huss benyttede til at manifistere sit talent med udgivelsen af et par fremragende solo albums. Nu er SAYBIA tilbage igen med tour og nyt album “NO SOUND FROM THE OUTSIDE”.De har henrykket tusindvis af mennesker gennem årene, de har skrevet nogle helt fantastiske sange, som de fleste kender til. Og de er uden tvivl en af Fyns og Danmarks allerstørste musikhistorier internationalt, så det med glæde at Kløften Festival kan præsentere Saybia fredag d. 24. juni, når de endelig er tilbage med tour og nyt album.

 

Italobrothers.

Det hele startede i 2005 da det tyske producer team Zacharias Adrian og Mathias Metten følte at de måtte gøre noget ved deres passion for musikken. Så efter 2 års hårdt arbejde i hands-up Italo-style, dannede de gruppen, som de nok ikke overraskende valgte at kalde ItaloBrothers.

Det helt store monsterhit ’Stamp On The Ground’ udkom i 2009 og lå #1 på flere charts og på diverse radiocharts, som det suverænt mest ønskede nummer fra lytterne – og med sine 150 bpm, flår nummeret dansegulvene op alle vegne – pt. har hittet over 43 millioner views på Youtube.

Siden dengang har ItaloBrothers udgivet utallige hits, hvor mange har modtaget guldcertificeringer – så snyd jer ikke for en fest, spækket med kæmpehits, hvor ItaloBrothers vil rive dansegulvet fra hinanden fredag i teltet.

 

Turboweekend.

Electrorockbandet Turboweekend, der i 2011 vandt en Danish Music Award i kategorien Bedste Danske Live Act, har solgt til guld med to af deres hidtidige albums og i slutningen af marts 2015 udkom deres nye album Share My Thunder.

Glæd jer til en koncertoplevelse på Store Scene lørdag.

Hit med 80’erne.

Der er magi i luften…

Det mente Halberg-Larsen i hvert fald i 1983. Siden er det nummer blevet en af en lang række udødelige, danske 80’er-sange.

Dengang, i 80’erne, forudså ingen, at sangene fra Tøsedrengene, Rocazino, Dodo & The Dodo’s, RayDeeOhh, News, Nanna, Danseorkestret, Back To Back og alle de andre ville kunne fylde spillestederne i Danmark 30 år efter.

Men det kan de. Faktisk er sangene fra det, der viste sig at være den danske rocks guldalderårti, mere populære end nogensinde.

Slutresultatet er under alle omstændigheder det samme: Fællessang, glæde og måske endda en lille tåre i øjenkrogen hos den del af publikum, der pludselig kan huske lige akkurat dén gymnasiefest eller den første kæreste.

Med disse navne på plads vil festivalen ser dagene således ud:

Torsdag: Kim Larsen, Lars Lilholt.

Fredag: KrebsFalch, Gnags, Lis Sørensen, Saybia, Turboweekend, Never the Bride, Queen Machine, Italobrothers.

Lørdag: D-A-D, 10CC, Stine Bramsen, Beth Hart, Velvet Volume, Hit med 80’erne, Maja og de sarte Sjæle.