Skip to main content

Så kommer den tredje og sidste Kløftendag før selve festivalen løber af stablen 27., 28. og 29. juni. Det sker lørdag den 8. juni kl. 13-15 på Bar de Ville, Haderslev Centrum.
Til at stå for den musikalske underholdning har Kløften Festivals Støtteforening hyret Trouble Cats, der spiller igen samme sted og dag kl. 22. For at sætte gang i forfesten laver Kløften Festivals støtteforening også en konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde en 3-dages billet til Kløften Festival 2019.
Vinderen udtrækkes kl. 15 på Bar de Ville.
Forhåbentlig byder lørdagen på samme gode vejr, som der forventes til selve Kløften Festivalen!

Trouble Cats
Blues & rootsrock-bandet Trouble Cats hvæsser kløerne og har fine anmeldelser i bagagen.

I mere end 30 år har Trouble Cats været en del af toppen af den danske bluesscene. Bandet beviser, at katte har mange liv og er sprudlende som aldrig før. Med originale sange, et tæt sammenspil og en udadvendt liveoptræden er Trouble Cats garant for en publikumsoplevelse i særklasse. Bandet er elsket af publikum, har de seneste to år udgivet to album – studiealbummet ‘4’ fra 2018 og livealbummet ‘Live in Aarhus 2017’ – og de har spillet massevis af succesfulde koncerter på spillesteder og festivaler.

”Fremtiden ser særdeles lys ud for dette legendariske, vitale og garvede band, som man kun kan blive glad i låget og musikalsk beriget af at opleve” skrev ‘Blues News Danmark’.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik