Skip to main content

Vi ved at The Beatles Story kommer forbi årets Kløften Festival i forbindelse med 50 året for sidste Beatles udgivelse. Men det er ikke kun Beatles der skal fejres.
Har man sagt Beatles må man også sige Rolling Stones.

The Rolling Stones hyldestkoncert

Danmarkspremiere på Kløften Festival 2020.

På dette års Kløften Festival vil Bjørn Fjæstad, Dicte, Bobo Moreno og Jimmy Jørgensen, sammen med et stærkt hold af Danmarks bedste backing-musikere, hylde The Rolling Stones, med en koncert hvor de spiller nogle af deres største numre. En koncert hvor kunstnerne giver deres personlige versioner af en række klassiske Stones hits.

Holdet er allerede i gang med at forberede en kommende 2021 koncertturné med klassiske Stones numre, og Kløften Festival får, som de eneste, lov til at tage forskud på glæderne.

Forfatteren Tom Wolfe: ”The Beatles want to hold your hand. The Stones want to burn your town.”

Og når vi nu er i gang med at fejre nogle af verdens bedste og mest berømte musikere, så lad os da bare tage en til.

Dissing, Las og Crossband.

Billy Cross, tidligere guitarist og kapelmester hos Bob Dylan, går på scenen i 2020 sammen med trioen Dissing & Las for at fortolke ​​​​​​​Bob Dylan.

Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet.

Ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år og som medvirkede på to af hans albums.

Dissing, Las & Cross Band stiller med A-holdet af musikere, når de indtager scenen med Dan Hemmer på Hammondorgel og Jesper Elnegaard på trommer. Oplev denne unikke kombination af gamle toner i nye fortolkninger.

Er der mere nyt, jo da.

Souvenirs.

Endnu tre smukke kvinder går på scenen når Souvenirs fejrer 25 års jubilæum til kommende Kløften Festival.

Han tog et Nattog udkom i 1994, så Souvenirs har været på landevejen i 25 år. Der er opstået en trang til at forynge bandet lidt:

Lærke Kobberup, bas, Karl Bonde Torp, elektroniske Instrumenter, Gitte K, trommer.

Og som altid: Sofie Bonde, vokal og Nils Torp, guitar. Ørehårene rejser sig når Sofie Bonde synger. Men også når hun, med pokerfjæs, snakker om helbredende dyr, aquaplaning og bananer.

Musikken er blevet shapet lidt op og der har sneget sig et par gamle Kliche-sange ind. Og med en perlerække af kendte ørehængere som “I et Sommerhus”, “Jeg troed’ du var hos Mikael” og “Jeg hader Susanne”, lader Den Dynamiske Duo og deres kumpaner lader champagne-propperne springe og lægger op til en koncert med ekstra meget fart på.

Og bare rolig, der er mere godt nyt på vej i kommende uge.