Skip to main content

Det er ungt, det er tungt og det går rigtig hurtigt, så hermed nogle godbidder til Kløftens unge publikum.

Farveblind

2019 var et hæsblæsende år for den elektroniske duo, som lagde året ud med at udgive deres længe ventede debut ep. BOXES, der kom til verden i samarbejde med den legendariske producer Steve Dub (The Prodigy, The Chemical Brothers, Moby og New Order)

Den hårdtslående duo bestående af Jens Mouritzen og Magnus Grønnebæk stjal kort efter alt opmærksomhed til Gaffaprisen med et brag af et show. 2019 bød også på Farveblinds største koncerter til dato på Roskilde Festival og SPOT samt koncerter i Europa samt Rusland.

2020 bringer ny samarbejder og ny musik med sig, og det kommer på ingen måde til at gå stille for sig.

Kan opleves Lørdag den 27.06.

De Frigjorte

Siden den spæde start har bandet haft fart på. Deres unikke blanding af hård rock, skæve tekster og kærlighed til at medbringe et visuelt imponerende show, ved deres koncerter, har vist sig som en sucess.  Bandet har, ulig mange andre upcoming bands, allerede haft fornøjelsen af at optræde til et utal af Danske sommerfestivaler. Jelling Musikfestival, Skive Festival, Samsøfestival, Nakkefestival, Mosstock, Vedstedsø festival og Vibstock, og nu kommer turen til Kløften.

Kan opleves Torsdag den 25.06.

 

Skullclub Punk For Pirates togt 2020

Dødspiraterne fra Skullclub fejrer 10 års jubilæum i 2020, derfor drager de nu atter engang ud på de 7 verdenshave for at imponere publikum med endnu et vandvittigt piratpunk-show.

“Punk for Pirates” består af en blanding af søsyge klassikere, samt helt nyt materiale med nye numre og et opgraderet jubilæumsshow til tørstige pirater.

Kan opleves Lørdag den 27.06.

De Danske Hyrder

Bag det usædvanlige navn, som i øvrigt er opstået på baggrund af en gammel græsk drukvise, banker syv unikke og passionerede hjerter for dansksproget rap, fællesskab og god gammeldags historiefortælling.
Hyrdernes energi og charme har lagt landets spillesteder og festivalscener ned med medrivende liveshows. De har slået sig fast som et energisk og unikt navn på den danske musikscene med en passioneret og dedikeret fanskare.

Kan opleves Lørdag den 27.06.

Tårn

Kærlighed er blevet kastet i grams efter TÅRN de seneste år, hvor de har etableret sig som et af de mest omtalte nye navne på den danske scene.

Det fynske band har på blot tre år formået at udgive to anmelderroste album ‘Ud Ad Mit Vindue’ og ‘Velkommen Indenfor’ og med forsanger Erik Apollo i front, er de blevet kendt som et band, der tryllebinder publikum med sange, som er lavet af et stof, der kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke.

Kan opleves Fredag den 26.06.

Jonny Hefty og Jøden

I en tid hvor de danske rappere fyldes med twillight-angst og kaster sig over teenage-emo & dance rap, er der to gamle drenge, der stadig leverer Go’ Gammel Dansk Rap, så snart der råbes ”HALLÅÅÅ! ER DER KNALD PÅ?”

JONNY HEFTY & JØDEN har valgt at slå pjalterne sammen. De gamle bavianer er stadig abekonger på scenen, og nu er de klar til at vise Danmark

hvad de sammen har at byde på.

Kan opleves Torsdag den 25.06.

Jonah Blacksmith

Sangene og deres udtryk vokser ud af barndommens landsbysmedje på ’udkanten’ af Danmark. vor bedstefar gav den musikalske arv videre til to, lærenemme drenge. Med Jonah Blacksmith hylder brødrene arven i et lige dele råt, inderligt og moderne country-folk udtryk så autentisk, at selv ekkoet af John Lennons korte eksil på egnen, før de blev født, vinder genklang.

Kan opleves Fredag den 26.06.

 

Men ikke nok med det, der er mere på vej, en række spændende DJ´s er på trapperne, måske er Kløftens helt store Darling blandt det næste hold navne, ja og så mangler vi de lokale, der skal være med til at fejre Kløftens 40 års jubilæum.