Skip to main content

Alle gode gange 39 kunne man fristes til at sige, hvorom alt er så starter salget af Early Bird billetter til den 39. Kløften Festival nu.

Der er tale om et begrænset antal 3 dags Early Bird billetter, til gengæld er der rigtig mange penge at spare, der spares hele kr. 250,-, så skal billetten i hus til næste sommers store musikalske oplevelser i hjertet af Haderslev, så er det nu der skal handles.

Nu er det jo (næsten) snart jul, og under juletræet skal der selvfølgelig ligge Kløften Festival billetter, Som noget nyt kan der i år købes gavekort til under juletræer, og det hele foregår  selvfølgelig hos : www.kloften.dk

Samtlige billetgrupper sættes til salg fra 01.10. 2018

Kløften Festival 2019 bliver den samme gode gamle kending med musik fra hele 5 scener, (måske 6 scener,) i 3 dage, så det er ikke musik der kommer til at mangle. Og traditionen tro vil der være store musikalske godbidder til hele familien Danmark, og selvfølgelig også lidt ekstra godt til de unge. På nuværende tidspunkt er der dog ingen aftaler på plads, men selvfølgelig bliver det også stort og godt i 2019.

Kløften Festival 2019 løber af stablen 27.06. – 29.06. 2019