Skip to main content

Programmet til Kløften Festival 2016 tager i den grad form lige nu og det bliver et program med et mix af navne der kendetegner den bredde Kløften Festival altid prøver at have i programmet.

Denne gang præsenteres et mix af navne fra den gamle garde og de nye på vej.
Fra den gamle garde skal man glæde sig til Johnny Madsen, Dicte og Ester Brohus, mens man fra den nye garde kan se frem til Phlake, Blaue Blume og Martin Jensen.

Med disse navne på plads ser festivaldagene indtil videre således ud:

Torsdag: Kim Larsen, Lars Lilholt, Dicte.

Fredag: KrebsFalch, Gnags, Lis Sørensen, Saybia, Turboweekend, Never the Bride, Queen Machine, Italobrothers, Page Four, Martin Jensen, Ester Brohus og Jonah Blacksmith.

Lørdag: D-A-D, 10CC, Stine Bramsen, Beth Hart, Johnny Madsen, Velvet Volume, Hit med 80’erne, Maja og de sarte Sjæle, Saveus, Gilli, Toomanylefthands, Blaue Blume, Phlake, Jimilian og Hasan Shah.

Johnny Madsen.
…når det gælder gudbenådet rock’n’roll, så når ingen andre den vestjyske verdensmand til sokkeholderne i det her land. (Gaffa, 5 stjernet liveanmeldelse).

Firemandsforetagendet, der går under navnet Johnny Madsen Band, er atter klar til at indtage sommeren med en velgørende omgang beske ballader, blå blues og bersærker boogie. Og som de fleste ved, så kan man ”ikke blive træt af Madsen-band, fordi klassisk rock’n’roll simpelthen er tidløs, når den bliver spillet med hjerte, nerve og overskud”, som BTs Steffen Jungersen har formuleret det om netop dette ensemble.

Phlake.

Phlake består af producer Jonathan Elkær og forsanger Mads Bo, der sammen mikser lækkerheden fra R&B og hårdheden fra hiphoppens rytmespor til dét, de selv kalder Rythm&Balls.Phlake introducerede sig
selv i 2015 med street-singlen ’Like You’ og senere ‘So Faded’. Phlake har for alvor fået fat i danskerne med deres hyldest til den gravide kvinde på singlen ‘Pregnant’, der i efteråret var P3s Uundgåelige og nu har ramt over 5 millioner streams på Spotify.

Dicte.

Som en af Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Ud over de musikalske solo, duo og bandprojekter, tæller cv’et også reklame og filmmusik, titelmelodier til tv-serier, film- og teaterroller og senest, en hovedrolle i den anmelderroste John Lennon teaterkoncert ”Imagine”.

Musikeren, komponisten og sangerinden Dicte har det sidste år indspillet sin 8. soloplade.

 

Blaue Blume

Når Blaue Blume lørdag d. 25. juni gæster Kløften Festival bliver det i en sand slipstrøm af succes gennem det sidste halvanden års tid i ind- og udland.

Kvartetten Blaue Blume har på kort tid markeret sig som debutbandet, der skiller sig ud fra mængden af de mange andre danske debutanter i 2014. Udskillelsen skal findes i deres melodramatiske lyd, centreret om forsanger og sangskriver Jonas Smiths uhørt stærke vokal og lyriske tekster, der i smuk balance skriger mod himlen og bønfalder helvede i ét væk.

I øjeblikket er BLAUE BLUME aktuelle med deres debutalbum ‘Syzygy’, der har fået fantastiske anmeldelser.

Ester Brohus.

En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Det er levende fortællinger fra de mange koncerter indenfor murene, fra rejserne til USA og fra livet som sangskriver. Det er bl.a. det, som sangerinden kan tilbyde, når hun afholder en koncert med sit sammenspillede og trofaste band.

Ester Brohus er aktuel med hendes nye album ”Game for the Gamblers”

 

Martin Jensen.

Hypet, dansk DJ fejrer skarp milepæl på Facebook med ny single.

Den danske kult-DJ, Martin Jensen er på rekordtid blevet et viralt hit, og rundede i sidste uge 1 million likes på Facebook. Dette fejrer han nu med udgivelsen af den nye single, ”Miracles”. Gennem det sidste år har den hypede, silkeborgensiske DJ, Martin Jensen, i samarbejde med sit pladeselskab disco:wax, skabt en viral megasucces på de sociale medier med sin kreative tilgang til at producere dancemusik.