Skip to main content

For det første, så vil der torsdag være musik på samtlige 5 scener i Kløften, og ikke nok med det, vi har sløjfet teltscenen til fordel for Down Under, som er en helt ny åben/overdækket scene med plads til endnu flere glade publikummer.

For det andet, så har vi valgt at vælte hele det smukke parkanlæg, med et musikprogram der i den grad sparker r..

Se da bare her hvad Store Scene så  kan byde på ?

Lad os da bare starte med den helt store fest, så er vi i gang.

DJ Aligator

DJ Aligator væltede Bakke scenen i år, næste år vælter krokodillen så Store Scene, der bliver i den grad fyret op under bassen.

Tilbage i 2000 valgte DJ Aligator at brænde 180 cd’er med “The Whistle Song”, da ingen pladeselskaber troede på singlen. De 180 cd’er sendte Aligator ud til alle danske DJ’s, og så gik det ellers stærkt. “The Wistle Song” endte med at blive den mest solgte single i Danmarks og EMIs historie i 2000 og blev Dj Aligators første store internationale hit. I Danmark, Sverige, Norge og Finland indtog hittet førstepladsen i alle lande samtidig, og der gik ikke længe før 32 andre lande fulgte trop. Resultatet: 15x #1 placeringer, 12x Top3 placeringer og 5x Top10 rundt i hele verden.

Og så fortsætter vi

Dizzy Mizz Lizzy

Det kommende tiår er ikke mange uger gammelt, når Dizzy Mizz Lizzy præsenterer deres kommende album

Dizzy Mizz Lizzys fjerde album, der udsendes i foråret 2020.

Uden at afsløre for meget kan Dizzy sige, at den nye plade bliver tungere og mørkere end tidligere og med færre, men længere numre. Den vil dog stadig være energisk og melodisk, så ingen vil være itvivl om, at det er en Dizzy-plade,” afslører Tim Christensen.

 

Og så slutter Store Scene med intet mindre end D-A-D

D-A-D

D-A-D har lige siden deres internationale hit ”Sleeping My Day Away” i 1989 befundet sig i dansk rocks absolutte superliga – og der bliver de liggende længe endnu. Bandet har gennem årene defineret sig selv gennem en helt unik musikalsk profil, intens spilleglæde og masser af humor, der i dag brænder mere igennem på scenen end nogensinde før. Der er rå rockpower på tanken, når de fire forvoksede drengerøve starter motoren og trykker pedalen i bund!

Det var så hvad Store Scene kunne tilbyde til 40 års jubilæet

Men hvad pokker skal der så ske på de resterende 4 scener, vi siger ikke noget, men måske dukker der en gummibåd og en flok gale sømænd forbi, man kan aldrig vide, men den tager vi i kommende uge.

Glæd jer, det gør vi.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik