Skip to main content

Kløften Festival 2019  starter og slutter fredagens sprogram på Store Scene med et brag, og ind i mellem kommer der så sandelig da 2 brag mere.

Det nogle af Kløftens publikums favoritter, der får den store ære at åbne festivalens fredags program.

Braget starter med ingen ringere end Magtens Korridorer. Kløftens publikum kender og elsker Magtens Korridorer, så der bliver fest fra starten.

Bandet har turneret intensivt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene.

De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange og med et til stadighed større og større publikum.

Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden, og giver det et pusterum fra hverdagen.

Og så fortsætter festen ellers med 3 af Danmarks førende sangerinder.

Anne Sanne Lis.

Jo, den er god nok! Det som de færreste turde tro på, endsige drømme om, bliver foldet ud til smuk virkelighed i 2019, når tre af de største kvinder i dansk pop- og rockmusik finder sammen igen og tager ud for at møde publikum. ! Imellem sig har de tre danske superstjerner udgivet omkring 75 albums, spillet tusindvis af koncerter, haft hits igennem flere årtier og har solgt millioner af plader.

Herefter er Jacob Dinesen på plads, men det har vi jo fortalt om tidligere.

 

 

 

 

 

 

Fredagen slutter med The Minds of 99

The Minds of 99 er et af de mest fremtrædende og anmelderroste danske rockbands lige nu. På bare fire år har de udgivet to albums, vundet de mest prestigefyldte musikpriser, åbnet Orange scene og spillet på samtlige af de største danske festivaler.

Med disse 3 nye navne, går Kløften Festival og resten af Danmark på  juleferie, men glæd jer vi er tilbage mere flere store nyheder straks i det nye år.

God jul til alle, vi ses til sommer.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik