Skip to main content

Kløften Festival drager en tur til udlandet, første stop er Tyskland hvorfra et at de helt store navne har sagt ja tak til at optræde til 40 års jubilæums festen.

The BossHoss

Sort er nattens farve. Farven der signaliserer faren og det ukendte og Rock ‘n’ Roll. Kendetegnet på de utilpassede, rebellerne, de udstødte, de lyssky midnatsfreaks og party animals, som først vækkes til live efter solnedgang, på jagt efter frihed og eventyr. En jagt som også BossHoss de sidste 13 år har været på med den samme iver som på første dag.

Efter at Berliner Country Rockererne i 2015 udgav deres top 1 album“ Dos Bros” med over 300.000 solgte eksemplarer, melder banden sig tilbage med frisk opladede batterier, og masser af Black Power under motorhjelmen. Ud i natten med … The BossHoss!

Boss Hoss indtager Kløften Fredag den 26.06.

Nazareth

Fra den beskedne start i tressernes Skotland, hvor de spillede under navnet Shadettes, voksede de sig store som Nazareth efter navneskiftet og en flytning til London i de tidlige halvfjerdsere, Nazareth har udgivet et hav af plader, og da de var på toppen tiltrak et stort publikum verden over.

Nazareth er bedst kendt for kæmpe hittet ”Love Hurts” og ”Hair of the Dog”

Nazareth er netop nu på en stor juleturne, der bringer dem rundt i hele Tyskland, og er aktuelle med udgivelsen ”TATTOOED ON MY BRAIN”. God gammeldags Rock N Roll venter publikum.

Nazareth indtager Kløften lørdag den 27.06.