Skip to main content

Så blev det i den grad de unges tur, her kommer første hold Dj`s og elektroniske oplevelser, og der er mere på vej.

Rikke Darling

Bag navnet Rikke Darling gemmer sig den unge DJ og producer Rikke, som efterhånden har udgivet en håndfuld singler, heriblandt “Snap That” og “Giv Mig Coco”. Hun beskriver selv sin stil som ”summer party” – glad festmusik som er dansevenligt og har elementer fra deep house og tropical-universet.

Kan opleves torsdag den 25.06.

 

 

HEDEGAARD

Sange som ”Go Back”, ”Ready To Love You”, ”That’s Me” og ”Salvation” har sikret HEDEGAARD mere end 200 millioner streams og op imod en million Monthly Listeners på Spotify.

Alene i 2017 lyttede 10 millioner musikfans, fordelt på 61 lande, til HEDEGAARDs sange i mere end tre millioner timer – og han er dermed blevet et af de varmeste bud på et nyt, dansk internationalt gennembrud.

Seneste udspil fra HEDEGAARD er EPen ”Oblivion”, hvor bl.a. Cancun, Treyy G og Barbara Moleko er blandt de medvirkende.

Kan opleves torsdag den 25.06.

Adrenalize

Malthe Mehlskov bedre kendt som Adrenalize er Danmarks ukronede konge af Elektronisk musik, også kaldet Hardstyle.

Hans ambition, drivkraft og modenhed forbliver uovertruffen i hardstyle-scenen. Adrenalize har vist sine færdigheder på verdens største scener og festivaler med bemærkelsesværdige shows overalt i verden.

Kan opleves fredag den 26.06.

MURI

Muri er en ny dansk kvindelig DJ, som hidtil har haft sit fokus på corporate og fashion events. I 2020 vil hun udfolde sit kommercielle potentiale, med flere single-udgivelser og stor tour-aktivitet over hele landet, når hun i løbet af foråret og efteråret drager ud på sin første nationale clubtour.

Kan opleves lørdag den 27.06.

Boye & Sigvardt

Boye & Sigvardt er en upcoming Dj-duo på den danske scene. De to drenge startede begge deres musikalske karrierer i en tidlig alder og begyndte allerede at lave musik sammen før de var 17. De er begge meget opslugt af musikken og benytter enhver lejlighed til at udforske hvordan netop deres lyd skal formes. Deres første single ”Give Me” er streamet mere end 15 millioner gange.

Kan opleves fredag den 26.06.

TooManyLeftHands

TooManyLeftHands har i dag vokset sig til et imponerende international club act, med mere end 600 shows i kalenderen, spillet over de sidste 4 år, fordelt på 28 lande. Bl.a. har de spillet mainstageshows på Skandinaviens største elektroniske festival ”Summerburst”, i både Stockholm og Göteborg, lukke-settet på ”Smukfests” legendariske Bøgescene, Plænen i Tivoli i København, For det hårde arbejde har de modtaget store priser for bl.a. “Årets DJ” til Danish Deejay Awards og Club Awards, samt vundet en DMA for “Årets Danske Clubnavn”.

Kan opleves lørdag den 27.06.

Jesu Brødre

Jesu Brødres største hit ”KranAlarm” er lige så politisk ukorrekt som resten af duoens singler, men tager fat i et problem mange singler har prøvet: at matche med en 10’er og mødes med en 2’er. Hvad Jesu Brødre altså kalder for ”KranAlarm”. “KranAlarm” toppede med en placering som #4 på Spotify’s Denmark Top 50. Singlen byder også på et gensyn med “Valdemontana”, fra DR3 serien “Drengene på kanten”.

Kan opleves torsdag den 25.06.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik