Skip to main content

Holdet der skal afvikle årets Kløften Festival er nu sat, og der er lukket for ansøgninger om at blive frivillig.

Rekordmange har ønsket at være en del af Kløften-holdet!

Alle har mulighed for at ansøge om at blive frivillig til Kløften. Det handler ikke bare om at være med at skabe en fantastisk festival, men også om at være en del af et stærkt hold, der er med til at gøre en forskel.

Som frivillig i Kløften giver arbejdet mening af flere omgange. Først handler det om at sætte rammerne og sikre en god afvikling af festivalen, til glæde for gæster, kunstnere og hele holdet bag. Dette arbejde er med til et generere en god omsætning, og når indtjeningen er større end udgifterne, fordeles overskuddet til foreninger og organisationer i lokalområdet.

I år har rekordmange søgt om at blive en del af holdet. Allerede inden vi løb tør for 3-dages, 2-dages og lørdags-billetter, havde vi flere ansøgere, end vi kan rumme på pladsen.

Derfor er der nu lukket for ansøgninger til at blive frivillig.

Hvis du har søgt, men ikke har fået plads…

Tusind tak fordi du viser interesse for være med. Hvis vi kunne, tog vi alle med på holdet, men så ville vi falde over hinanden på pladsen.

Det betyder, at vi i år har måttet sige nej tak til mere end 100, der har ansøgt om at være med.

Vi glæder os til Jeres ansøgninger til Kløften24

Alle der har søgt i år og fået afslag, må meget gerne søge igen næste år. Hvert år sker der udskiftninger på holdene, og derfor bliver der brug for nye kræfter, der vil være med til at løfte Kløften.

Når du ansøger, så skriv hvad du er rigtig god til. Hvor er det, du kan gøre den største forskel. Vi vil nemlig helst bruge dig, der hvor du er allerbedst. Så har du det nemlig også sjovest imens du arbejder. Vi kan dog ikke love, at du får din drømmeopgave, men vi kan love dig, at du gennem dit arbejde har muligheden for at være en vigtig del af festivalen.

I din ansøgning udfylder du hvilke områder, du kan være interesseret i, og så kan du under bemærkninger skrive mere detaljeret, hvor du har dine styrker.

Hele organisationen bag Kløften Festival takker for den kæmpe interesse der er for at bidrage til at forme vores alles Kløften Festival. Når så mange ønsker at være med, både som gæst og som frivillig, er vi slet ikke i tvivl om, at årets Kløften Festival bliver noget helt særligt.