Skip to main content

Vi har lovet jer en total tovlig tiltet og tumpe god tosset torsdag til Kløftens 40 års jubilæumsfestival.

Sammen med nogle af dette lands største rocknavne gennem tiderne har vi også lovet jer en gummibåd, og en flok gale sømænd.

Og hvad man lover, skal man jo holde, så se lige her hvad vi har til jer.

Birthe Kjær & Feel God Band.

Der hersker ingen tvivl om Birthe Kjærs stadig store popularitet – en favorit hos anmelderne!

”Fuck Britney! Birthe vælter Smukfest”- Ekstra Bladet
”Birthe Kjær fik teenagere til at ”moshpitte”” – BT
”Kjær var kult på Langeland” – Fyens Stiftstidende

Efter et forrygende 2019, hvor Birthe Kjær & Feel God Band høstede den ene flotte anmeldelse efter den anden, er Birthe Kjær klar til 2020.  Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe & Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som “Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de Byen rød.

Birthe Kjær åbner Bakkescenen torsdag

Sømændene

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene og med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl kan man undre sig, men så absolut glæde sig, over, at spillestederne, festivalerne og det helt brede publikum har taget sømændene fra Karrebæksminde til deres hjerter siden starten af 00’erne og tildelt de 9 sømænd flere guld –og platinalbums, Danish Music Awards og masser af udsolgte spillesteder.

Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition og hele ideen om, at udsætte den sangskat for  et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet ,konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Sømændene er et vel tiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legitimation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Sømændene lukker Bakkescenen torsdag.

Og så mangler vi bare torsdags musikken til Down Under, Beachscenen og Pubscenen.