INFO TIL
FESTIVALDELTAGERE

Her finder du alt hvad du har brug for at vide som besøgende eller som artist hos Kløften Festival,
alt fra betalingsmetoder, armbåndene, regler og andet praktisk.

Har I yderligere spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

Download pladskort

Indgange

Der er tre indgange til Kløften Festival.

Der er følgende tre indgange til Kløften Festival: Hovedindgang Syd, Indgang Nord og indgangen ved Kløften vandtårnet via trapperne fra Parkvej.

Når du ankommer til festivalen første dag, så skal din billet ombyttes til et armbånd med en chip. Du har kun mulighed for at ombytte din billet til et armbånd ved hovedindgang Syd ved siden af Ingo tankstationen. Øvrige indgange i Nord og fra Parkvej ved vandtårnet kan kun benyttes med armbånd på som kan benyttes i festivalens åbningstider.

Armbånd åbningstider

Ønsker du at købe en billet til Kløften festival har du mulighed for dette ved indgangen. Du finder billetvognen ved indgangen fra Christiansfeldvej. Du kan her betale din billet med kontanter eller kort, da vi ikke modtager mobilepay i Kløften Festival.

Du har mulighed for at få ombyttet din billet til et armbånd allerede onsdag. Dermed undgår du at stå i kø ved Tjek in vognen for udlevering af armbånd, når festivalen starter.

Tjek in vognens åbningstider:

Onsdag: 12:00 – 21:00
Torsdag: 16:00 – 24:00
Fredag: 11:30 – 01:00
Lørdag: 10:30 – 01:00

Festivalpladsens åbningstider:

Torsdag : 16:15 – 24:00
Fredag : 14:15 – 01:00
Lørdag : 11:00 – 01:00

Det er ikke muligt at komme ind på festivalpladsen udenfor ovennævnte åbningstider.

Vi glæder os til at se dig til at se dig til Kløften Festival 2023.

Ungdoms armbånd

Kløften Festival vil gerne tage et medansvar, når det gælder unge og alkohol, og da det ikke er tilladt at sælge øl og spiritus til unge under 18 år, har festivalen indført ungdomsarmbånd.

Det betyder, at man ved armbåndspåsætning skal fremvise gyldigt myndighedsudstedt ID med foto som dokumentation for, at man er fyldt 18 år. Kan man ikke det, vil man automatisk få et ungearmbånd på og kan dermed ikke købe øl eller alkohol i festivalens udskænkningssteder.

Hvis man er under 18 år og nyder alkohol på festivalens område kan dette føre til bortvisning.

Kløften Festival er naturligvis klar over, at vi ikke kan tage ansvar for, at de unge ikke har adgang til alkohol. Dels kan unge selv medbringe drikkevarer hjemmefra og har mulighed for at købe alkohol uden for festivalens område, men vi henstiller til at forældre og ældre venner udviser ansvar og ikke køber alkohol til de unge under 18.

Pas, kørekort og Kommunalt Legitimationskort m. foto regnes for gyldigt ID. Er du over 18 år og har ikke et gyldigt ID med foto, kan du få et ved at henvende dig til din hjemkommune.

NB! Sygesikringskort accepteres ikke som dokumentation for alder i forbindelse med ombytning af billet til armbånd.

Regler for fotoudstyr

Regler for medbringelse og anvendelse af fotoudstyr på Kløften Festival.

Retningslinjerne omkring fotoudstyr på Kløften Festival.

Publikum må gerne medbringe almindeligt fotoudstyr (“fastbilledkameraer”), og tage billeder til privat brug i forbindelse med deres ophold på Kløften Festival.

Det er ikke tilladt at medbringe professionelt foto/videoudstyr, hvilket vil sige spejlreflekskameraer, kameraer med udskiftelige objektiver og kameraer med stor optik.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at tage/optage billeder – faste som levende – på Kløften Festival, hverken af publikum, hjælpere eller musikere, som skal bruges i kommerciel sammenhæng, uden de nødvendige tilladelser.

Tilladelse til optagelse med lyd/levende billeder på festivalområdet gives normalt ikke til publikum. Bemærk: Dette gælder også optagelse med Digitalkameraer, mobiltelefoner eller lignende.

Campingplads shuttlebusser

Her finder I information om campingmulighed samt shuttlebussen, der kører mellem campingpladsen og festivalpladsen.

Campingplads og Vandrerhjem:

Kløften festival kan igen i 2023 i samarbejde med Danhostel Haderslev Byferie tilbyde overnatningsmuligheder i smukke og unikke omgivelser – oveni købet til rigtig gode priser.

Ordinær Campingplads – Her overnatter de ”lidt mere luksus prægede campister” dem der medbringer Campingvogn, større telte mm. (Her gælder almindelige campingregler og pladsen aflåses om natten). Prisen er kr. 250 for campingvogn eller telt inkl. 3 dages strømforbrug og dertil kommer prisen på kr. 75 for 1 person per nat.

Camp-festival pladsen – her er der plads til fest og ballade. Reglerne er her lidt mere fleksible og der er plads til alle. Prisen er kr. 90 pr. person pr. nat. Det er her kun muligt at medbringe et mindre telt – og det er ikke tilladt at medbringe Villatelte/pavilloner, sofaer mm. her på denne plads. Ligeledes må der ikke medbringes biler på denne plads. Så kom med dit telt under armen og find en god plads.

Som Campist på en af de to pladser har I mulighed for at bruge vandrerhjemmets faciliteter. Her er der også adgang til udendørs grill, trådsløs internet og udlejning af kanoer, som kan være med til at starte festen inden festivalpladsen åbner.

Da Campingpladsen ikke ligger ved festivalpladsen, så har vi sørget for at der er en shuttlebus, så i kan komme til og fra festivalpladsen uden de store problemer – se priser og tider længere nede på siden.

Da der er et begrænset antal pladser på campingpladsen og værelser på vandrerhjemmet – så husk at bestille jeres overnatning, når I køber jeres festivalbillet.

Som gæst på Campingpladsen skal campingreglerne overholdes og der skal vises henvises til de andre campister på pladsen, så der er plads til alle.

Camp-festival pladsen er åben fra torsdag til søndag – og skal være ryddet kl. 12.00 søndag efter festival.

Vilkår og regler:

  • Ophold på campingpladsen og vandrehjemmet sker på eget ansvar.
  • Kløften Festival, Vandrerhjemmet og Campingpladsen hæfter ikke for tyveri og bortkomne genstande
  • Pas på naturen og brug de opstillede skraldespande og gør rent efter dig selv.
  • Der må ikke camperes udenfor de afmærkede områder
  • Det er forbudt at bruge åben ild – brug i stedet for de afmærkede grillpladser
  • Dyr er ikke velkomne på pladsen
  • Vold og voldelig optræden, samt hærværk og brug af narkotika vil medfører øjeblikkelig bortvisning.
  • Der må ikke medbringes fyrværkeri
  • Campingvogne skal være indregistreret

Med venlig hilsen og på festival gensyn!

Danhostel Haderslev Byferie
Erlevvej 34 6100 Haderslev
Tlf. 74521347 – Mail: haderslev@danhostel.dk
www.danhostel-haderslev.dk

 

Shuttlebus Campingpladsen til Festivalpladsen:

Der kører shuttlebus mellem campingpladsen og festivalpladsen torsdag, fredag og lørdag.

Bemærk at det kræver et shuttlebus armbånd for at benytte bussen. Prisen for et armbånd til Shuttlebussen er kr. 100 for campinggæster og kr. 200 for øvrige gæster, der ønsker at benytte bussen.

Armbånd til shuttlebussen kan købes på campingpladsen og i infoteltet på festivalpladsen.

Der stoppes kun ved stoppestedet ved festivalpladsen og campingpladsen. Stoppestederne er afmærket med skilte ved campingpladsen og ved Gammelting.

Bussen har 2 afgange i timen fra henholdsvis Campingpladsen og festivalpladsen.

Torsdag d. 22. juni 2023:
Første afgang fra campingpladsen er kl. 17.00. Herefter er der afgang hver minuttal 00 og 30. Første afgang fra festivalpladsen er kl. 16.15 og herefter er der afgang hver minuttal 15 og 45. Sidste afgang fra festivalpladsen er 00.45.

Fredag d. 23. juni 2023:
Første afgang fra campingpladsen er kl. 13.30. Herefter er der afgang hver minuttal 00 og 30. Første afgang fra festivalpladsen er kl. 13.45 og herefter er der afgang hver minuttal 15 og 45. Sidste afgang fra festivalpladsen er 01.45.

Lørdag d. 24. juni 2023:
Første afgang fra campingpladsen er kl. 10.30. Herefter er der afgang hver minuttal 00 og 30. Første afgang fra festivalpladsen er kl. 10.45 og herefter er der afgang hver minuttal 15 og 45. Sidste afgang fra festivalpladsen er 01.45. Sidste afgang fra Campingpladsen er kl. 01.30 og fra festivalpladsen er kl. 01.45.

Ændringer af tiderne kan forekomme

Kløftens restaurant

Igen i år har I mulighed for at tage et break fra musikken, og indtage et fantastisk måltid i Kløftens restaurant.

Restauranten

Nyd en lækker middag med god vin og levende lys på bordet og i det bedste selskab med Hoptrup/Marstrup Idrætsforening som dine høflige, veloplagte tjenere.