Skip to main content

INFO TIL
FESTIVALDELTAGERE

Her finder du alt hvad du har brug for at vide som besøgende eller som artist hos Kløften Festival,
alt fra betalingsmetoder, armbåndene, regler og andet praktisk.

Har I yderligere spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os.

Download pladskort

Indgange

Der er tre indgange til Kløften Festival.

Der er følgende tre indgange til Kløften Festival: Hovedindgang Syd, Indgang Nord og indgangen ved Kløften vandtårnet via trapperne fra Parkvej.

Når du ankommer til festivalen første dag, så skal din billet ombyttes til et armbånd med en chip. Du har kun mulighed for at ombytte din billet til et armbånd ved hovedindgang Syd ved siden af Ingo tankstationen. Øvrige indgange i Nord og fra Parkvej ved vandtårnet kan kun benyttes med armbånd på som kan benyttes i festivalens åbningstider.

Armbånd åbningstider

Ønsker du at købe en billet til Kløften festival har du mulighed for dette ved indgangen. Du finder billetvognen ved indgangen fra Christiansfeldvej. Du kan her betale din billet med kontanter eller kort, da vi ikke modtager mobilepay i Kløften Festival.

Du har mulighed for at få ombyttet din billet til et armbånd allerede onsdag. Dermed undgår du at stå i kø ved Tjek in vognen for udlevering af armbånd, når festivalen starter.

Tjek in vognens åbningstider:

Onsdag: 12:00 – 21:00
Torsdag: 16:00 – 24:00
Fredag: 11:30 – 01:00
Lørdag: 10:30 – 01:00

Festivalpladsens åbningstider:

Torsdag : 16:15 – 24:00
Fredag : 14:15 – 01:00
Lørdag : 11:00 – 01:00

Det er ikke muligt at komme ind på festivalpladsen udenfor ovennævnte åbningstider.

Vi glæder os til at se dig til at se dig til Kløften Festival 2023.

Ungdoms armbånd

Kløften Festival vil gerne tage et medansvar, når det gælder unge og alkohol, og da det ikke er tilladt at sælge øl og spiritus til unge under 18 år, har festivalen indført ungdomsarmbånd.

Det betyder, at man ved armbåndspåsætning skal fremvise gyldigt myndighedsudstedt ID med foto som dokumentation for, at man er fyldt 18 år. Kan man ikke det, vil man automatisk få et ungearmbånd på og kan dermed ikke købe øl eller alkohol i festivalens udskænkningssteder.

Hvis man er under 18 år og nyder alkohol på festivalens område kan dette føre til bortvisning.

Kløften Festival er naturligvis klar over, at vi ikke kan tage ansvar for, at de unge ikke har adgang til alkohol. Dels kan unge selv medbringe drikkevarer hjemmefra og har mulighed for at købe alkohol uden for festivalens område, men vi henstiller til at forældre og ældre venner udviser ansvar og ikke køber alkohol til de unge under 18.

Pas, kørekort og Kommunalt Legitimationskort m. foto regnes for gyldigt ID. Er du over 18 år og har ikke et gyldigt ID med foto, kan du få et ved at henvende dig til din hjemkommune.

NB! Sygesikringskort accepteres ikke som dokumentation for alder i forbindelse med ombytning af billet til armbånd.

Regler for fotoudstyr

Regler for medbringelse og anvendelse af fotoudstyr på Kløften Festival.

Retningslinjerne omkring fotoudstyr på Kløften Festival.

Publikum må gerne medbringe almindeligt fotoudstyr (“fastbilledkameraer”), og tage billeder til privat brug i forbindelse med deres ophold på Kløften Festival.

Det er ikke tilladt at medbringe professionelt foto/videoudstyr, hvilket vil sige spejlreflekskameraer, kameraer med udskiftelige objektiver og kameraer med stor optik.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at tage/optage billeder – faste som levende – på Kløften Festival, hverken af publikum, hjælpere eller musikere, som skal bruges i kommerciel sammenhæng, uden de nødvendige tilladelser.

Tilladelse til optagelse med lyd/levende billeder på festivalområdet gives normalt ikke til publikum. Bemærk: Dette gælder også optagelse med Digitalkameraer, mobiltelefoner eller lignende.

Kløftens restaurant

Igen i år har I mulighed for at tage et break fra musikken, og indtage et fantastisk måltid i Kløftens restaurant.

Restauranten

Nyd en lækker middag med god vin og levende lys på bordet og i det bedste selskab med Hoptrup/Marstrup Idrætsforening som dine høflige, veloplagte tjenere.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik