Skip to main content

Da regeringen meddelte, at det ikke er tilladt at gennemføre store arrangementer indtil videre indtil 1. september, betød det aflysning af vores 40 års jubilæumsfestival.

Det er vi naturligvis meget kede af – vi havde glædet os til at feste og fejre sammen med jer.

Vi arbejder lige nu på højtryk, for at skabe os det forkromede overblik over situationen. Vi afventer fortsat, at regeringen kommer med en udmelding angående en hjælpepakke for store arrangementer. Indtil vi kender indholdet af en sådan, må vi afvente yderligere tiltag.

Det betyder også, at vi lige nu ikke kan komme med en melding til jer om, hvordan I skal forholde jer i forhold til de billetter, som I har købt til Kløften Festival 2020. Men vi lover, at vi vender tilbage, så snart vi ved nærmere.

Og midt i alt det triste, så dukker der lige pludselig en Kløften Havefestival op i Haderslev. Hvor er det fantastisk, at opleve den kæmpe opbakning der er til projektet om at støtte Kløften Festival via fest i haven – det er lige i vores ånd – Musik, sammenhold og glade mennesker.

Tusind tak for initiativet og tusind tak for opbakningen – vi tror faktisk ikke I ved hvor meget det betyder for os – det skulderklap varmer helt ind i hjertet.

Vi håber I alle får en fantastisk Havefest, og vi glæder os til at byde jer velkommen til vores 40 års jubilæum den 24. – 26. juni 2021.

Vi vender tilbage når der er nyt angående jeres Kløften Festival 2020 billetter, og opstart af billetsalg for Kløften Festival 2021.