Skip to main content

Tusind tak for jeres tålmodighed. Vi ved, at I har ventet på en melding fra os om hvad der kommer til at ske med den billet, som I har købt til Kløften Festival 2020. Vi har dog indtil nu måtte afvente en tilbagemelding angående hjælpepakke, momsfritagelse og en tilkendegivelse fra vores advokat og revisor.

Det har vi fået nu, og er derfor klar til at kigge frem mod Kløften Festivals 40 års jubilæum i 2021, hvor vi vil glæde os til at feste og fejre sammen med jer. Og allerede nu beder vi om jeres støtte og opbakning.

Den viser I ved at sige ja tak til at være med til Kløften Festival 2021 og overføre jeres billet til næste års festival. I gør derved en kæmpe forskel, og er med til at sikre fundamentet for festivalen og hjælpe os gennem den næste svære tid.

Der er 3 muligheder i forhold til den billet I har købt til Kløften Festival 2020

1.     Du kan vælge at overføre din billet til Kløften Festival 2021, og derved acceptere, at du har forudbestilt og forudbetalt en billet til Kløften Festival 2021. Ønsker du at opgradere din billet til en anden billettype – f.eks. til en partout billet – kan du gøre det, selvfølgelig med forbehold for, at billettypen kan være udsolgt. Der er alene mulighed for at tilkøbe dage og ændre til en billet til en højere pris. Ombytning til anden billettype er gratis indtil den 2. juni 2020.

2.     Du kan vælge at få din billet refunderet

3.     Du kan vælge at donere prisen på din billet til Støtteforeningen for Kløften Festival

Alle der har købt billet, vil i løbet af uge 21 modtage en mail fra vores billetudbyder Billetten.dk med link til de forskellige muligheder.

Forsalg til Kløften Festival 2021 – 40 års jubilæum starter den 25. maj 2020

Kender I nogen der endnu ikke har fået købt deres billet, så tag fat i dem, for vi starter forsalget til Kløften Festival 2021 den 25. maj 2020. Endnu en god måde at støtte op om Kløften Festival – og så sikrer man sig samtidig mod eventuelle prisstigninger.

Vi glæder os til at se jer til Kløften Festival 2021 – 40 års jubilæum – i dagene 24. – 26. juni.

Og indtil da ønskes I alle en rigtig god Kløften Havefestival.