Infoteltet - Mødetstedet

Info-telt og mødetstedet.

Læs om hvad Info-teltet kan byde på og hvor du finder det

 

infoteltINFO-TELTET
Info-teltet er placeret i Kløftenhaven og vi ligger i år, der til højre efter Beachområdet.

I Info-teltet gør vi vores bedste, for at hjælpe alle jer festivaldeltagere med små og store spørgsmål - hvis vi ikke ved det, så finder vi ud af det!

Fra Info er der også salg af Kløften-Merchandise. Vi har et stort udvalg af Kløften t-shirts, både de nyeste og nogle fra foregående år, Veteran t-shirts. Udover t-shirts har vi bl.a. buff halsrør, sideunderlag, kasketter, høreværn til store og små, ørepropper, keyhangers, pins m.m.
Merchandise fra de optrædende kunstnere bliver solgt fra boder ved scenerne.Foto-hjørnet
Igen i år, vil der ved Info-teltet, være et lille underholdende indslag - nemlig vores foto-hjørne, der sidste år gav nogle dejlige og sjove billeder af festivalgæsterne. Så kig endelig ind og få taget årets Kløften billede med sjove accesories - hvad har vi mon fundet på i år?

Mobil opladning
Mange af Kløftens festivalgæster er afhængige af deres mobiltelefoner, for at få fat på vennerne og aftale hvilken koncert de skal høre sammen og hvor de skal mødes over en fadøl. Så dur det naturligvis ikke at løbe tør for strøm!

Det kan vi hjælpe jer med i Info-teltet.
Vi har igen mulighed for at gæsterne kan lade deres mobiltelefoner op.  Mobiltelefonen får et nummer og gæster modtager et kort med samme nummer, som skal afleveres igen, når mobiltelefonen afhentes.
Denne service koster den beskedne sum af 10 kr.

Vi ses i Info-teltet

Share/Save/Bookmark

Nyhedsbrev

onlink to g8vadn small

logo