Skip to main content

Gnags lukker og slukker årets Kløften Festival

Anmelderne står i kø med roser efter koncerten med Gnags på Northside i fredags.

Når Ekstra Bladets anmelder Treo giver Gnags 5 stjerner ud af 6 mulige, så må det have været godt.

Treo skriver, og vi citerer

”Gnags chokerer: Skete det lige?!

Landets ældste beatorkester tog røven på ungdommen og skabte euforisk folkefest hjemme i Aarhus.- Nu har vi fået chancen, og vi skal eddermame vise dem! udbrød Peter A.G………Det gjorde de så.Festivalens hidtil største menneskemængde dansede, som var de alene hjemme, da Gnags præsenterede en medrivende hitparade bestående af ikke mindst ’Danmark’, ’Slingrer ned ad Vestergade’ og ’Lav sol over Aarhus’.”

Gaffa giver også 5 stjerner ud af 6 mulige. Vi citerer.

”Gnags laver levende musik for mennesker af kød og blod – med bankende hjerter. Der lægges hårdt fra land med ”Den dejligste morgen”, der beskriver stemningen meget rammende, og det går lige i hjertekulen at høre tusindvis af stemmer skråle: ”og leg lever!” Som den ukuelige indpisker, han er, springer Peter A.G. fra start rundt som en mand i tyverne. Det er simpelthen, som om musikken og rytmen ikke kan være i hans krop, og han er over det hele med en imponerende og misundelsesværdig energi.
Bedst som bandet har takket af, og man tager sig selv i at tænke, at det da ikke ville gøre noget, hvis de spillede en time mere, vender de tilbage, selvom klokken er faretruende tæt på, at Nas skal gå på nede på Green Stage, og lukker festen med en flot ”Når jeg bliver gammel” – med den smukke linje om at ”ta’ imod duglette perlestænk af hav, når det glitrer i solen” – og en ”Rytmehans” med pedalen i bund. Sveddryppende og smilende sendes vi videre ud i festivalen. Mark Ronson og Major Lazer får svært ved at overgå denne her fest.”
Så Kløften glæd jer, der bliver fedt.