Skip to main content

Dagens udmelding fra folketingets ekspertgruppen ser dyster ud for Kløften festivals 40-års jubilæum i 2021! Indtil videre er det dog stadig en anbefaling og vi har brug for klar besked fra politikerne.

Ekspertgruppen har givet en række anbefalinger i forhold til sommerens festivaler. Anbefalinger der gør det svært at bevare troen på, at vi kan afholde festival, som vi kender og elsker den.

Vi har brug for en klar udmelding fra regeringen! Vi har brug for at vide, om ekspertgruppens anbefalingerne følges, og hvordan rammerne for afholdelse af festival bliver. Vi har ventet tålmodigt sammen med hele den øvrige festivalbranche.

Det er ikke i orden, og vi kan som branche ikke vente længere. Derfor støtter Kløften festival op om det budskab, som vores festivalkollegaer og vores brancheorganisation Dansk Live

har: Som festivalarrangører appellerer vi kraftigt til, at regeringen arbejder hurtigt med behandlingen af de anbefalinger, som ekspertgruppen for store arrangementer netop har afleveret.

Vi – og alle der er engageret i det danske festivalliv som frivillige, gæster, kunstnere og leverandører – har brug for vished nu!

Læs hele Dansk Lives udmelding her: http://dansklive.dk/assets/det-vil-ikke-vaere-realistisk-at-gennemfoere-store-festivaler-foer-sidst-paa-sommeren.pdf?fbclid=IwAR1bSx41PiLAbfSMKN_L9GEaTQAUnJI1jUwHtOMpEm3g2sWD249zMs7n39s