Skip to main content

Kløften Festivals musikgruppe arbejder på højtryk for at finde nogle gode navne til sommerens festivalprogram og festivalen er nu klar med den næste musikalske godtepose til festivalfolket.

Fredag byder på den nye duo på den danske scene, nemlig pladeaktuelle KrebsFalch.

Lørdag kan man opleve Stine Bramsen, der for nylig kunne opleves i Toppen af poppen samt udgav et soloalbum i 2015 og så kan man glæde sig til et brag af en afslutning på festivalen 2016 med ingen mindre end D-A-D.

KREBS FALCH: SUCCESALBUM, UDSOLGT VINTERTUR, KLAR TIL SOMMEREN ´16 ”

Langtidsholdbar drømmeduo”, lød overskriften i Fyns Stiftstidendes seks stjernede koncertanmeldelse af Michael Falch og Poul Krebs fælles koncert i Den Fynske Landsby i forsommeren ´15.

Nu kan resten af Danmark også glæde sig til at høre KrebsFalch – Danmarksturneen der starter den 25. februar er allerede udsolgt, så interessen for at opleve KrebsFalch har været enorm. Sommeren over vil KrebsFalch også være at finde på de store scener til festivaler og open air koncerter rundt omkring i Danmark – og naturligvis kommer de forbi og giver koncert i Kløften fredag d. 24. juni.

Stine Bramsen
Stine Bramsen er en dansk sangerinde og sangskriver. Hun har tidligere været forsanger i popgruppen Alphabeat siden 2004. Ud over Alphabeat har hun også featuring på singler med Morten Hampenberg & Alexander brown samt Carpark North. I 2013 annoncerede, hun at hun satsede på solokarrieren og har hittet med sange som; Karma Town, Prototypical, Move Forward. Vi glæder os allesammen til at Stine gæster Kløften festival 2016 om lørdagen.

D-A-D

D-A-D står øverst på Kløften Festivals publikums ønskeliste, sikkert forbi de altid lukker festivalen med et brag af en koncert, så de skal da bare gøre igen i 2016.

Hvorfor D-A-D hver gang forlader scenen som sejrherrer, er såmænd ikke så svært at forstå, når man har overværet bandets koncerter. En aften med D-A-D er sammensat af lige dele elektricitet og tyngde, har velgørende humor og samspil i særklasse – og trækker selvfølgelig på et sangkatalog med klassikere i hobetal, spillet af et band der ikke bare er gode musikere, men også har showmanship langt ud over det sædvanlige. I mere end 20 år har D-A-D efterhånden henrykket danskerne med deres helt egen udgave af rockmusikken – og at dømme efter den nuværende form, er det et særdeles veloplagt band der nu har taget hul på endnu et kapitel af fremtiden.