Skip to main content

Inden vi skal i gang med julemaden og fejre det nye år, kommer her endnu en musikalsk godtepose fra Kløften Festival til sommerens musikprogram, så byd velkommen til 10 cc, Gnags, Queen Machine og de lokale Maja og de sarte sjæle, som er et band på vej frem. Bandet har lige været ugens uundgåelige på P3 og optrådte for nylig i Go’ morgen Danmark.

10cc.
Det er ikke hvert år Haderslev får besøg af et verdensnavn.

Men det er ikke desto mindre tilfældet, når Kløften Festival kommende sommer kan præsentere 10cc.

10cc har solgt 30 millioner plader verden over. Forsanger og sangskriver Graham Gouldman har produceret fem sange, der alle har toppet den engelske pophitliste. Og hits som ”I’m Not In Love,” ”Things We Do For Love” og ”Dreadlock Holiday” har for længst opnået klassikerstatus, så det er ikke uden grund at 10 cc hører til blandt de mest opfindsomme og indflydelsesrige bands i historien om populærmusik.

Der er hermed givet garanti for fællessang og ørehængende musik når 10cc kommende sommer leverer alle de velkendte hits i Kløften.

Gnags.

Gnags 2016GNAGS vender tilbage til scenen igen i 2016. Året markerer samtidig det legendariske rockbands 50 års jubilæum. GNAGS’ turné i 2016 bliver en naturlig forlængelse af sidste års succesturné ”Flashback Tour 2015” som ramte hele landet og fik enorme roser fra såvel publikum som anmeldere.
GNAGS rammer de danske scener i sommeren 2016 og Peter A.G og Per Christian Frost lover at det bliver GNAGS som vi kender og elsker dem –i et forrygende show med masser af energi.

Glæd dig til en super afslutning på Store Scene fredag d. 24. juni 2016.

Maja og de sarte sjæle.
maja sarte presseDet er med glæde at festivalen igen kan byde velkommen til Maja og de sarte sjæle, bandet er jo et lokalt Haderslev band og har på det sidste fået megen spilletid på radioer samt har de spillet opvarmning for Panamah.
Bandet optrådte for første gang på Kløften Festival i 2015 og siden er det gået stærkt for lokale Haderslev band, som for nylig var ugens uundgåelig på P3 samt har de fået masser af airplay på både P3, P4 og Radio100 samt optrådte de på Go’ morgen Danmark på TV2 fredag d. 12, december med nummeret Uden dig.

Queen Machine.

QMPresse
Queen Machine har på rekordtid cementeret sig som garant for et af kongerigets mest underholdende shows og de er klar til at lukke Bakke scenen med et forrygende show fredag d. 24. juni.

We are the Champions, We Will Rock You, Somebody to Love, Bohemian Rhapsody og utallige andre hits præsenteres med respekt og omhu og med et urokkeligt fokus på Queens storladne showmanship. Med et 3-cifret antal koncerter under koncert-bæltet, over 180.000 views på Youtube og samlede donationer fra deres velgørenhedskoncerter på over en kvart million kroner til Mercury Phoenix Trust og AIDS-fondet byder Queen Machine på den mest velsmurte gennemgang af Queens fantastiske bagkatalog af sange.

Med disse navne på plads vil festivalen ønske alle en glædelig jul og godt nytår, vi ser frem til at kunne offentliggøre flere spænede navne i det nye år.

Torsdag: Kim Larsen, Lars Lilholt.

Fredag: KrebsFalch, Gnags, Queen Machine.

Lørdag: D-A-D, 10cc, Stine Bramsen, Maja og de sarte Sjæle.

Billetter til Kløften Festival kan traditionen tro købes på Billetten.dk eller hos Andy’s Bar De Ville i Haderslev.