Skip to main content

Det skrider frem med årets festivalprogram og Kløften Festival er klar med en række kvindelige artister, der helt sikker vil levere nogle spændene og gode musikalske oplevelser.

Fra udlandet får festivalen besøg af Beth Hart, der spiller lørdag som en af de 2 sommerkoncerter i Danmark, samt Never The bride som spiller om fredagen. Fra Danmark kan man fredag opleve Lis Sørensen og så er det med glæde at Kløften Festival kan byde velkommen til en nyt ung dansk pigeband på den danske rockscene, Velvet Volume, som spiller lørdag.

Beth Hart.
Beth Hart har gav Kløftens publikum en fantastisk koncert, sidst hun var i 2008, derfor kan Kløften Festival nok glæde jer med, at hun vender tilbage 25. juni 2016, hvor hun endnu engang vil imødekomme sine dedikerede, danske fans med sin stærke stemme og nærværende performance.

Lis Sørensen.

Lis Sørensen har over 30 år på bagen som solist, så når hun går på scenen i Kløften og publikum kan forvente en veloplagt Lis Sørensen og et ligeså engageret band, som har spillet med Sørensen i mange år.

Lis Sørensen begyndte at synge og optræde med eget band allerede som folkeskoleelev. Det var i begyndelsen af 1960’erne, hvor hun fik Holger Lauman som lærer. En mand, hun beskriver som ’en eksplosion i skolegården’. Siden gik vejen over bands som De fem, Shit & Chanel og Anne Linnet Band, inden hun mødte Sebastian, som gav hende sangen ’Stille før storm’.

 

Never the Bride.

Nikki Lambom og Catherine Feeney mødtes første gang på scenen til en Jamm session i en pub i London, øjeblikkelig forståelse, ens musiksmag og retning førte til mere.
Never The Bride var født, herefter gik det hurtigt, det blev til koncerter som opvarmning for bla., ZZ Top, The Pretenders og The Who, og det var netop Roger Daltrey fra The Who der inviterede Nikki og Catherine med på ”The British Rock Symphony Tour” sammen med bla. Alice Cooper, Peter Frampton og Roger Daltrey.

 

Velvet Volume.

Med roste liveoptrædener til Kronprinsparrets Priser, Gaffa Prisen 2015 og P6Beat Rocker Koncerthuset har den aarhusianske rocktrio Velvet Volume overrasket hele den danske musikbranche, så naturligvis skal Kløftens publikum også opleve dette nye band i teltet lørdag.

Søstrene Noa, Naomi og Nataja Lachmi har spillet musik sammen i mange år, men i 2013 dannede de Velvet Volume og spillede deres første koncert på Danmarks Grimmeste Festival i Aarhus samme år. Med musikalsk integritet og overbevisende optrædener har de siden sommeren 2015 taget anmelderne og det danske publikum med storm.

Bandet bygger deres sangskrivning på energiske guitarriffs, kreative basgange og en hårdtslående trommeslager, ikke ulige bands som The Runaways, White Stripes og Royal Blood.

Velvet Volume udgav i august 2015 singlerne ‘I Think I Need You’ og ‘R unnin’ Wild’, som begge er i rotation på P6Beat. I starten af 2016 er bandet aktuelle med endnu to dobbeltsingler.

Med disse navne på plads vil festivalen ser dagene således ud:

Torsdag: Kim Larsen, Lars Lilholt.

Fredag: KrebsFalch, Gnags, Lis Sørensen, Never the Bride, Queen Machine.

Lørdag: D-A-D, 10cc, Stine Bramsen, Beth Hart, Velvet Volume, Maja og de sarte Sjæle.