Skip to main content

I skrivende stund er der mindre end tre måneder til årets Kløften Festival,

der i år afholdes 23., 24. og 25. juni. For at holde gejsten oppe hos det kommende publikum, laver Kløftens Støtteforening atter en Kløftendag hos Andy. Det foregår lørdag den 9. april kl. 13-15. Her er der mulighed for at sikre sig billetter til festivalen, og som ekstragevinst få en øl eller vand med i handelen.

Sponsortegningen rykker
Over 250 sponsorer og annoncører har nu meldt sig på banen, men som en gammel sæbereklame siger: “Der er altid plads til én til” … Støtteforeningen har derfor udvidet garantien for medarbejderbilletter med rabat til at gælde frem til 15. april. Se mere om sponsorat og annoncering på www.kloften.dk, hvor sponsorpapirerne også kan hentes.

Til Kløftendagen er den musikalske under holdning lagt i hænderne på ‘Lars Rasmussen and The Quiet Child’. Sangeren og sangskriveren Lars Rasmussen har rødder i den amerikanske musiktradition med et stærkt præg af country og blues, men er samtidig også dybt fascineret af keltisk folkemusik, hvilket ikke mindst afspejler sig i måden at synge på.
Sangene tager ofte form af små fortællinger eller refleksioner over livet med erindringen, melankolien og længslen som centrale omdrejningspunkter.
Gennem de seneste år har han samlet et tæt og velspillende band, som har tilført sangene et mere rocket udtryk. Bandet har siden starten af 2012 fundet sin optimale form med Verner Christiansen på guitar, der med sit på en gang melodiøse og bluesfarvede spil rammer sangenes stemning ind. På bas lægger Helge Schmidt en solid, men nuanceret bund sammen med trommeslageren Søren ‘Dønne’ Griepentrog, mens Lars Rasmussen tager sig af den akustiske guitar, mundharpen og vokalen.

Der kan nu betales med Mobile og Swip på Andy´s når du køber din billet til Kløften Festival 2016

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik