Skip to main content

Kløften Festivals Støtteforening inviterer endnu en gang til ‘Kløftendag hos Andy’. Det foregår lørdag den 5. december kl. 13-15 på Andy’s Bar de Ville, hvor ‘Jens Falck Solo’ har lovet at lægge en god musikalsk julebund under eftermiddagen.Der er denne dag mulighed for at købe 3-dages voksenbilletter til ‘2015-pris’. Så julegaven er sikret! De øvrige billettyper er også frigivet til salg.
I anledning af julen har Kløftens Støtteforening endvidere arrangeret en lille konkurrence, hvor der blandt alle billetkøbere denne dag, trækkes lod om en ekstra 3-dagesbillet til Kløften Festival 2016. Og så er det ikke engang nok med det julehumør – alle billetkøbere, får en gratis øl eller vand med i handelen.

Den musikalske underholdning er lagt i hænderne på Jens Falck – sanger, guitarist, violinist, sangskriver og producent.
Med en fortid i Allan Olsen Norlan, Djursland Spillemænd, sine egne Jens Falck Bands, Hawks and Friends, har han et solidt og bemærkelsesværdigt bredt fundament af genrer og stilarter at tage af.
Jens Falck har boet i Sverige fra 2006 til 2013. Hans buestrøg er dog stadig lige livsfarlige og guitaren er stadig lige så skarp og hjertelig, som da han drog afsted. Men nu er han tilbage for at dele sine erfaringer med sit danske publikum.
Med sin guitar, fiolen og sin laptop, har han skabt et virkningsfuldt værktøj, bestående danse- og hørevenlige hits og produktioner, melodier og sange af egen avl, ledsaget af egenindspillet backingmusik på bas, guitar, keyboard, kor og programmerede trommer.
Jens Falck anvender teknikken som en væg til at spille sine bolde op ad. Ikke for meget, ikke for lidt, ikke for pænt, men upoleret og ægte, så tæt som muligt på et live-band.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik