Skip to main content

Kløften Festival er kontantløs

Kløften Festival er kontantløs. Det betyder, at du ikke kan betale med kontanter i festivalen boder. Du kan betale med kort, også via Apple Pay og Google Pay, men ikke Mobile Pay.

Du har dog også muligheden for, hele tiden at ”have penge i hånden” til Kløften Festival, ved at betale med chippen på dit armbånd. Det betyder, at når du balancerer med 10 fadøl til vennerne, så behøver du ikke fumle med at finde betalingskortet frem. Du kan i app’en EventPosWallet oprette en brugerkonto og selv tanke dine penge på chippen i dit armbånd.

Begrebsforklaring:

Chip: Chippen sidder i dit festivalarmbånd, og følger derfor dig under hele festivalen.

EventPosWallet: Er en digital betalingsapp, der forbinder dine penge med chippen i dit armbånd.

Brugerkonto: Din personlige konto i betalingsapp’en, hvor dine kreditkortoplysninger opbevares sikkert og i henhold til GDPR

Download Eventpos Wallet her:

Appstore

Google Play

Hvor finder jeg BetalingsApp/Wallet?

Download app’en EventPosWallet hos din app-udbyder eller via Kløftens hjemmeside. Opret din brugerkonto, og vælg Kløften Festival. Nu registrerer du dit armbånd i app’en, ved at indtaste de oplysninger, der står bag på chippen. Du kan også oprette dine børns eller din ægtefælle, partner eller vens armbånd. Nu kan du overføre penge til chippen og tjekke saldo og transaktioner, på de armbånd du har registreret på din brugerkonto.

Download Eventpos Wallet her:

Appstore

Google Play

Hvor kan jeg bruge chippen som betalingsmiddel?

Når der er penge på din chip, kan du bruge den som betaling i alle salgsstederne på pladsen.

Hvilke andre betalingsmåder kan bruges i Kløften festival?

Hvis du foretrækker at bruge betalingskort, kan du selvfølgelig stadig betale med Dankort, Visa/dankort, MasterCard samt betalinger med Apple pay og Google pay

Bare rolig… Du kan stadig komme af med dine kontanter, hvis du har sparet sammen i årets løb. Så går du blot til Optankningsstedet, hvor vi flytter dine kontanter ind på dit armbånd. Optankningsstedet finder du i Kløften 2023 ved siden af Appelsinbaren i Kløften haven  på festivalpladsen.

VIGTIGT: Du kan IKKE betale med MobilePay

Hvordan bliver jeg oprettet som bruger?

Når du er logget ind i EventPos wallet via App eller via linket på Kløften Festivals hjemmeside vælger du opret en konto:

I forbindelse med oprettelsen skal du vælge Kløften Festival under Event og du vil blive bedt om at udfylde følgende oplysninger:

  • Navn
  • Fødselsdag
  • Mobilnummer
  • Emailadresse

VIGTIGT: Du skal oprette en pinkode. Den skal du gemme. Hvis vi skal hjælpe dig med betalingsapp’en under festivalen, skal den bruges til at logge ind med.

Du finder betingelserne nederst på siden, som du skal læse og acceptere inden du opretter din bruger. Når du har accepteret betingelserne for brugen af App´en og trykket på opret Wallet, så er den klar til brug:

Hvor finder jeg mit chip nummer ?

På bagsiden af chippen i dit armbånd finder du chipoplysningerne. De nederste 8 tal/bogstaver er dit chipnummer

Hvordan indsætter jeg et beløb på min chip i armbånd?

Du kan indbetale et beløb på op til kr. 7500 på din brugerkonto i EventPosWallet. Her kan du indbetale det ønskede beløb med Dankort, visa/dankort, Visa, MasterCard, JCB, Diners/Discover.

Kan jeg indsætte beløb på chippen, når jeg er under 18 år?

Alle der har et Kløften armbånd med chip, kan oprette en bruger i EventPosWallet og via deres chip nummer indsætte beløb på chippen. Vi anbefaler dog, at forældre indsætter beløb på børne armbånd via deres bruger i Wallet.

Kan der oprettes flere chipnumre og indsættes beløb på flere chip via samme brugerkonto?

Ja. Du kan sagtens oprette flere chipnumre på samme brugerkonto. Du kan dermed også oprette dine børns eller din ægtefælle, partner eller vens armbånd. Du indsætter et beløb fra dit betalingskort til din brugerkonto og fordeler efterfølgende beløbet mellem de chips, som du har oprettet på din brugerkonto. Du kan nu tjekke saldo og transaktioner på alle armbånd, der er oprettet i din bruger.

VIGTIGT: En chip kan kun oprettes i én brugerkonto. Så husk kun at oprette chipnumre i den bruger, som du skal feste sammen med under hele festivalen.
Bemærk: Max beløbet er stadig 7500 kr, også hvis du har flere chipnumre på din brugerkonto.

Hvis der er problemer med oprettelse af en bruger og indbetaling af beløb på chippen?

Hvis du har udfordringer med indbetalinger af et beløb på din chip, så kan du på festivalpladsen henvende dig i optankningsvognen, som du finder i Kløften haven ved siden af Appelsinbaren.

Hvad koster det at indbetale beløb på chippen?

Det er gratis, at indbetale et beløb på din chip i armbåndet – og så slipper du for at medbringe dit betalingskort på festivalpladsen. Bare husk, at tanke rigeligt på chippen, så du er klar til at feste i Kløften

Er dit betalingskort et firmakort eller udstedt af en udenlandsk bank, kan der blive opkrævet et gebyr ved indbetaling.

Jeg har indsat forkert beløb, kan jeg lave en tilbageførsel?

Hvis du har indsat det forkerte beløb på din chip, så henvender du dig i optankningsstedet i Kløften haven på Festivalpladsen ved siden af Appelsinbaren.

Hvad sker der, hvis der ikke er penge nok på chippen?

En betaling vil blive afvist, hvis saldoen er for lav til købet. Så er det bare med at få dit armbånd tanket op og så er du igen klar til at bruge chippen til betaling i Kløften.

Hvordan ved jeg, hvilket beløb der er tilbage på chippen?

Du kan tjekke saldoen ved at logget ind i EventPos wallet via App eller via linket på Kløften Festivals hjemmeside. Du kan også få scannet din chip ved en kasseterminal i boderne på festivalpladsen.

Kan jeg se, hvad der er købt for beløbet på chippen?

Du kan også se alle dine transaktioner i din brugerkonto i EventPosWallet. Du kan også her se, hvad du har købt.

Der er opkrævet et forkert beløb i forbindelse med køb, hvad gør jeg?

Så skal du henvende dig straks i den pågældende bod, da de i nogle tilfælde har mulighed for at annullere købet.

Hvad med det beløb der er tilbage efter Kløften festival?

Er der penge tilbage på din chip, når Kløften festival 2023 er slut, kan du tilbageføre beløbet til det sidste registrerede betalingskort frem til den 08. juli 2023. Såfremt der er indestående tilbage på din konto efter denne dato, vil disse tilfalde Kløften Festival og indgå i uddelingen af årets overskud for Kløften Festival 2023.

Hvis jeg mister mit armbånd med chippen?

Så skal du hurtigst muligt spærre din chip ved at logge ind i EventPos Wallet via App eller linket på Kløftens hjemmeside. Du kan også henvende dig i Optankningsstedet, som du finder i Kløften haven på festivalpladsen. Det er vigtigt, at du medbringer den Pin-kode, som blev oplyst ved oprettelsen af kontoen.
Ved udskiftning af et armbånd med chip, får den kontoansvarlige besked.
Armbånd med chip kan sidestilles med kontanter og kan derfor bruges/misbruges af andre. Det er derfor vigtigt, hurtigt at få spærret din chip, hvis den mistes.

Min chip i armbåndet virker ikke, hvad gør jeg?

Hvis din chip ikke virker, så kan du henvende dig i optankningsstedet, som du finder i Kløften haven på festivalpladsen ved siden af Appelsinbaren. Du kan her få hjælp til, hvorfor det ikke virker og evt. få udskiftet dit armbånd til et nyt armbånd med en ny chip, hvis det du har fået udleveret har en defekt chip. Sidder armbåndet ikke længere på din arm, skal du medbringe den pinkode, som du oprettede, ved oprettelse af din Wallet.
Ved udskiftning af et Armbånd, får opretteren af brugeren, som chippen er tilknyttet, besked om udskiftningen.

Hvis jeg har fået tilknyttet den forkerte chip til min bruger, hvad gør jeg?

Hvis din chip ikke virker, så kan du henvende dig i optankningsstedet, som du finder i Kløften haven på festivalpladsen ved siden af Appelsinbaren. Du kan her få hjælp til, hvorfor det ikke virker og evt. få udskiftet dit armbånd til et nyt armbånd med en ny chip, hvis det du har fået udleveret har en defekt chip. Sidder armbåndet ikke længere på din arm, skal du medbringe den pinkode, som du oprettede, ved oprettelse af din Wallet.
Ved udskiftning af et Armbånd, får opretteren af brugeren, som chippen er tilknyttet, besked om udskiftningen.

Du kan henvende dig i optankningsstedet, som du finder i Kløften haven på Festivalpladsen eller du sender en mail til dorthe@kloften.dk med følgende oplysninger:
-mailadressen, som er brugt til oprettelse af kontoen
– chipnummer
– navnet på den deltager armbåndet er tilknyttet
Du må endelig ikke begynde at slette et familiemedlem eller chip, da det kan betyde at chippen bliver spærret permanent.
Hvis et chipnummer skal flyttes til et familiemedlem, skal du oprette familiemedlemmet før, at vi kan flytte chipnummer til det nye familiemedlem.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik