Skip to main content

Igen i 2023 er Kløften Festival kontantløs.

Når du køber øl, vand, mad eller merchandise på pladsen, kan du betale med Dankort, Visa/dankort, MasterCard samt betalinger med Apple pay og Google pay. Bemærk at du ikke kan betale med MobilePay. 

Hav altid penge på hånden

Du kan dog – i bogstaveligste forstand – have penge på hånden, så du ikke skal fumle med betalingskort eller mobiltelefon, når du balancerer med 10 fadøl til vennerne.

Chippen i dit armbånd kan nemlig fungere som betalingsmiddel. 

Chippen er unik, og kan forbindes med app’en EventPosWallet, som du kan downloade i AppStore og GooglePlay. Når du opretter en brugerkonto i app’en, kan du frit flytte penge mellem dit kreditkort og chip’en i dit armbånd.

Er I en hel familie, der skal afsted til Kløften, kan I oprette alle familiens armbånd på én brugerkonto, og så kan familiens “økonomiminister” flytte penge til alle armbånd.

Jamen hvad så med alle mine mønter?

Hvis du har sparet mønter og kontanter sammen til Årets festival, sætter vi dem på dit armbånd for dig. Så går du blot til Optankningsstedet, hvor vi flytter dine kontanter ind på dit armbånd. Optankningsstedet finder du i Kløften 2023 ved siden af Appelsinbaren i Kløften haven på festivalpladsen.

Få svar på alle dine spørgsmål

Har du spørgsmål til chip’en eller EventPosWallet, så får du alle svarene i vores FAQ, som du finder her.

Download EventPosWallet