Skip to main content

Så er næste hold på plads til Kløften Festival med lidt ungt og tungt til programmet.

Skullclub

De blev forhindret til Kløften 2018, men har meldt sig klar til 2019

Skullclub er ikke længere et ukendt navn på den danske rockscene, men til trods for dette er de på ingen måde gået på kompromis med den voldsomme stil som Skullclub er kendt og berygtet for. Nu søsætter bandet deres længe ventede 2. album der endnu engang vil forarge de sarte sjæle. Siden bandet i 2015 sparkede døren ind på den danske rockscene med deres roste debutalbum ”Gamle Ar og Nye Tænder” har de spillet utallige roste koncerter rundt om i landet, og derigennem slået navnet Skullclub fast som et af tidens vildeste liveacts på den danske rockscene.

Det ventede opfølgningsalbum under navnet SMÆKHUGGER er nu klar til at give danskerne endnu en lussing.
Så læn dig tilbage og lad for forarge når Skullclub med den nye album SMÆKHUGGER fortsætter med at plyndre og voldtage det danske rocklandskab.

Skullclub spiller fredag.

K-phax

K-Phax (aka. Keith Birongo) er en kun 20-årig rapper og producer. Med inspiration fra både rap fra Atlanta og 80’er punk skaber den tidligere vinder af KarriereKanonen på P3 sit helt personlige take på rap-genren. Det kan også opleves i K-phax’s live-shows, der bevæger sig i krydsfeltet mellem et både skrøbeligt og højenergiske punk-univers.

Den unge fremadstormende rapper har i løbet af det sidste år sat sig solidt på den danske hiphop scene med en rockstjerneattitude, der også har skabt genklang udenfor de danske grænser. Med stor anerkendelse og opbakning fra Soundvenue, P3 m.fl. har K-Phax i løbet af det sidste år bevist, at hans univers ikke blot rummer forskellige typer af genre – men også at hans univers konstant er i udvikling.

K-phax spiller torsdag

IAMJJ

IAMJJ er et af de spændende nye navne på den danske scene. Synonym for en 24-årig københavnsk sanger og sangskriver, der fascinerer med sin dybe og markante stemme og en støvet, melankolsk og underspillet musik, der på én gang er baggrund for storytelling og klare sange. IAMJJ udgav i 2016 sin første EP (ifølge Musikblogger.dk musikalsk ”en spændende fusionsgenre mellem folk, rock og crooner”) – og et fuldt album er på gaden i marts under titlen ”Bloody Future”.

IAMJJ spiller fredag

Lightwave Empire

Spleen United-frontmand, Bjarke Niemann, går fra den mørke sangskrivning til den lyse på debutalbummet Heart Of Noise med Lightwave Empire.

Bjarke Niemann — hovedarkitekten i Spleen United — har slukket maskinparken for en stund og nu gået tilbage til et mere klassiske setup i projektet Lightwave Empire, og det står helt tydeligt, at sangene på Heart Of Noise er langt mere personlige. Det er som om, at Bjarke har skrællet et lag kølig distance af sig og givet sig selv lov til at få det hele ud.

Lightwave Empire spiller lørdag