Skip to main content

Støtteforeningen for Kløften Festival har siden midt i januar været igang med at tegne sponsorater til årets festival.

Foreløbig er der truffet sponsoraftaler med over 120 virksomheder og institutioner i og udenfor Haderslev Kommune.

Et almindeligt sponsorat koster kun 2.950 kr + moms og for det får man bl.a. 2 stk. 3-dagesbilletter, rabat på op til 15 medarbejderbilletter samt deltagelse i den storslåede sponsorreception om torsdagen, under Kløften Festivalen.

Støtteforeningen har også i år et såkaldt VIP-sponsorat, der tilbyder endnu flere fordele. VIP-sponsoratet, der blev indført i 2013, er blevet fint modtaget og det er en god mulighed, hvis man vil sætte ekstra trumf på sin begejstring over Kløften Festivalen og sikre op 40 medarbejdere en rabat på billetten!

På Kløften Festivals hjemmeside, www.kloften.dk, kan man under fanen ‘Sponsor’ se hvem der allerede har meldt sig som sponsorer, og her er der også et link til at hente sponsormaterialet, hvis man gerne vil se hvilke muligheder og fordele det giver at være sponsor.

Støtteforeningen garanterer, at der er medarbejderbilletter frem til 30.marts.

Der er truffet aftaler med en stribe fantastiske orkestre og solister til årets Kløften Festival, der afholdes 23., 24. og 25. juni. Navne som Kim Larsen, D-A-D, Lars Lilholt, 10 CC, Saybia, Danser med drenge, Turboweekend, Stine bramsen og over 40 andre spændende orkestre og solister står parat i kulissen til at levere årets musikalske vitamintilskud.

Med venlig hilsen

Ida Andersen

Fmd. for Støtteforeningen for Kløften Festival

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik