Skip to main content

Med næste hold navne på plads, er årets Kløften Festival tæt på at være færdige med det endelige program, men nyd nu først nedenstående spændende navne.

JOHN (lørdag den 29.06.)

Rasmus Bjerg i en hyldest til John Mogensen, musikken og historien

”JOHN” tager på Danmarksturné og inviterer nye og gamle rullesten med til fest.

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48. John Mogensen ville i år havde fyldt 90 år.

Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

Djämes Braun (lørdag den 29.06.)

På de kun 5 år Djämes Braun har eksisteret, er det blevet til over 30 millioner views på YouTube, over 50 millioner streams på Spotify, 1 år konstant i Top-10 på hitlisterne, samt deltagelse i TV2s “Toppen Af Poppen”.

Alle Djämes Braun singler fra debutalbummet har opnået guld eller platincertificeringer, og de nyeste af slagsen nærmer sig ligeledes de eftertragtede metalplader.

Mike Tramp & Band of Brothers (lørdag den 29.06.)

Der findes kun én Mike Tramp, så enkelt er det.

Han er manden som har rejst verden tyndt, og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn.

Stærkere musikalsk end nogensinde, samt med en blanding af den rødternede dug og ”American Rock’N`Roll”, må man sige der ER kun en Mike Tramp, og han er mere end klar til atter at indtage de danske scener i 2018.

Mike stiller med et kompetent hold af musikere, som har fulgt ham tæt gennem mange år.

Mike Tramp skuffer ikke, han leverer varen.

 

Mike & Finn (lørdag den 29.06.)

Hør også historien når Finn P. Madsen fra Gaffa og Mike Tramp mødes i en yderst levende samtale omkring hans lange karriere i udlandet og som soloartist.

Hvis Mike Tramp var en træstamme, og han blev savet midt over, ville du kunne se mere end 40-års rockhistorie i hans ringe. Du ville også kunne se historien om dengang, hvor han blev forsanger i et af Danmarks første boybands Mabel, for senere at arbejde sig frem til at blive superstjerne i det melodiske heavymetalband White Lion.

 

 

Weal. (Torsdag den 27.06.)

Et nyt navn har set dagens lys på den danske rockscene.

Ligesom med så meget andet her i livet, er der også to sider af Weal – og et iboende modsætningsforhold alene i navnet. Weal er nemlig på den ene side et spørgsmål om at føle sig godt tilpas, mens det på den anden side er et hævet, rødt mærke på huden efter en syngende lussing. Og musikken rummer da også begge dele. Weals lyd bevæger sig fra det harmoniske og melodiske, til det mere alternative og støjende, fra det positive og opløftende, til det tungsindige og melankolske – dog altid med et lys for enden af tunnelen.

Annika Aakjær

Annika Aakjær

Annika Aakjær (Fredag den 28.06.)

Annika Aakjær, som har gjort sig positivt bemærket i toppen af poppen.

Annika Aakjær har altid haft en særegen evne til at bevæge publikum med sin stemme og sine tekster, og ikke mindst at få folk til at grine af hendes vittige betragtninger fra hendes liv. Annika tager sit dejlige popband under armen for at spille det bedste fra hendes albums og toppen af poppen, samt helt ny musik.

Frederik (Fredag den 28.06.)

Med et solidt greb om den rustikke instrumentering og et talent for melodisk fortælling, drager det danske folkemusiktalent Frederik Damkjaer ud med tillid og åbenlyst talent. Damkjaers sange bliver vækket til live på en forskelligartet musikalsk palet med lokkende rytmer, akustiske guitarer, klaver, saxofon, harmonika og violin.