Skip to main content

Blæst

Scene
Down Under
Tidspunkt
25 juni
20:45
21:30
Om kunsteren

Blæst er et Pop/elektropop Band bestående af 4 unge mennesker; Lauge Kjærulf, Valentin Buchwald Pedersen, Anders Bondo og Fernanda Rosa, der med både en Danmarks-tour, ugens uundgåelige på P3 og sange på Spotifys playlister er svære at overse.

Elektropopgruppen udgav sin første EP sidste år, som de lige nu er på tour med rundt i Danmark. Flere af koncerterne er meldt udsolgt og det samme gør sig gældende for bandets tjekkede merchandise. Med andre ord er Blæst spirende og fremadstormende.

Der er en lovende fremtid i sigte for den groovy firmandsgruppe Blæst, i hvert fald hvis man skal tro de danske musikmagasiner. Og det er med god grund, at de spår denne fremtid, for det er svært at sidde stille til den energiske og charmerende popmusik, der med sine ligefremme og relater bare tekster, skriver sig direkte ind i, hvor ungdommen befinder sig i dag.

Blæst håber, at folk føler sig i øjenhøjde, når de hører musikken. Ved at skrive tekster om alle de små hurdler, problematikker og udfordringer man går rundt med som ung, forsøger de at være jordnære og skrive sange, som er lette at forholde sig til og som folk kan relatere til. Det indebærer selvfølgelig også tracks, der giver en lyst til at slå sig løs på dansegulvet og have en kæmpe fest. Og folket har talt; med både en Danmarks-tour, ugens uundgåelige på P3 og sange på Spotifys playlister er der ikke nogen tvivl om, at Blæst er ved at opbygge en fanskare.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik