Skip to main content

FABRÄK

Scene
Down Under
Tidspunkt
25 juni
18:45
19:30
Om kunsteren

Den rå og energiske duo FABRÄK er kommet ud af det blå oghar allerede –efter 4 single r– cementeret sig som et af de mest hårdtslående og spændende nye acts herhjemme. Tilhængere af FABRÄK kan nu glæde sig til at opleve ”landets mest intense nye liveband” som Soundvenue skriver.

’FABRÄK har med deres punkede råberap-støjrock med rekordfart markeret sig somen opsigtsvækkende konstellation på den danske musikhimmel.’ SkriverSoundvenue i deres artikel om de 25 albums de glæder sig mest til i 2021.

FABRÄK har på meget kort tid etableret sig på den danske musikscene, som en slags ny bevægelse for, hvordan hiphop kan lyde anno 2022. Deres melodiske, energifyldte og selvironiske univers er et frisk pust, og med ny musik på vej, tør man roligt spå, at 2022 bliver FABRÄK’s år. Den stærke duo har siden debutsinglen ’VOLDSOM’ fra start 2021, udgivet singlen ’DAARLIGT’, der har ligget i højeste rotation hos P3 og P6 Beat, samt de seneste to singler ’24’o g ’Jeg Skater Ik’, som viser helt nye sider af den energiske duo.

FABRÄK optrådte som del af dette års VEGAS Udvalgte, de spillede ved både GAFFA-prisen og Zulu Awards og toppede samtlige af de toneangivende mediers årslister for “Bedste Sange”, “Uimodståelige øjeblikke” og “De bliver store i 2022,” herunder Politiken, Soundvenue, GAFFA m.fl. Optrædenen til VEGA’s Udvalgte kvitterede GAFFA med en 4-stjernet anmeldelse.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik