Skip to main content

Joyce

Scene
Down Under
Tidspunkt
25 juni
22:45
23:45

Joyce er klar til at give publikum de abslout bedste oplevelse, når de rammer flere af landets festivaler til sommeren 2022, hvor de spiller deres anmelderroste debutalbum og helt nye sange. 2020 blev for alvor Joyce’s gennembrudsår, og bandet har siden bevist, at de er kommet for at blive. Det hele startede med P3’s Uundgåelige singlen ’Djævlen’ og siden da, er det gået hurtigt for det unge rockband.

I juni 2020 udgav Joyce debutalbummet ’Formskifter’, der bl.a. indeholder titelsangen ’Formskifter’ og singlen ’Åh Nej Chefen Ringer’, som begge har været i heftig rotation på P3 og P6 Beat. Albummet blev kåret som ’Årets Bedste Album’ hos GAFFA og høstede flotte anmeldelser hos både Politiken, Information, Soundvenue, Jyllands-Posten, GAFFA og Bands of Tomorrow.  Bl.a. skrev Jyllands-Posten i deres 5-stjernet anmeldelse af albummet:

’Joyce udgiver samtidig debutalbummet ’Formskifter’, hvis kvaliteter er af så indlysende karakter, at det bør tildeles en foreløbig plads på listen over årets bedste rockudgivelser’. Anmeldelser som denne var med til at sikre det unge band nominering til P3 Guld og 6 ud af 7 mulige nomineringer til Steppeulven, samt priser for ’Årets Håb’ ved Steppeulven og ’Årets Sang’ og ’Årets Rock Komponist’ ved Carl Prisen.

’Det er svært at forestille sig en verden, hvor Joyce ikke bliver en institution i dansk rock’ skrev Soundvenue i en 5-stjernet anmeldelse af Joyce debutalbum ’Formskifter’.

I 2021 har Joyce udgivet singlen ’Lev Beskidt’, hvor de arbejder med en større og mere pompøs lyd end tidligere. Singlen er første udspil fra deres kommende album, der udkommer i 2022 og bliver opfølgeren til succesen ’Formskifter’. Liveshowet er også blevet gennemarbejdet og løftet, og er nu øvet helt ind til benet på 2021 efterårets danmarksturné. Tidligere på året kvitterede Soundvenue med en 5-stjernet liveanmeldelse af Joyce koncerten på SPOT Festival og skrev følgende:

’Stemningen var således mere end på kogepunktet, da ’Formskifter’ rundede koncerten af. Hittet indledtes a cappella, så det taknemlige publikum kunne stemme i, så sangen i øjeblikket nærmest have karakter af nationalhymne. Det var en gestus, der harmonerede perfekt med både den selvsikkerhed, Joyce lagde for dagen, og det veleksekverede set, der gjorde denne SPOT-koncert forløsende og mindeværdig’

Joyce kommer derfor til at stå knivskarp på landets festivaler til sommer, og det bliver en rock-oplevelse af de helst store proportioner.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik