Skip to main content

Katinka Band

Scene
Down Under
Tidspunkt
24 juni
17:30
18:30
Om kunsteren


At leve er en ekstremsport

De er et fællesskab i en individfikseret tidsalder. De lader de små ridser være, når andre polerer. Nu er Katinka Bands fire medlemmer klar med deres hidtil mest rå, umiddelbare og kollektive album – et album, hvor de også ser emner i øjnene, de hidtil har prøvet at undgå.

Medlemmerne af Katinka Band har hugget sig gennem en jungle af holdninger til, hvem de skulle være, hvordan de skulle agere, og hvilken lyd de burde have. Men de har insisteret på deres kollektive mavefornemmelse, og den har gjort dem til et skattet band både blandt publikum og anmeldere.

Her op til deres tredje album står de som en trodsig demonstration af, hvad bandet – og dermed fællesskabet – kan modstå og opnå i en tid med fokus på individet. Albummet ’Ekstremsport’ er ligefrem en cementering af den kollektive kerne. Hvor de tidligere udgivelsers kreative akse har ligget hos guitarist Simon Ask og sangskriver Katinka Bjerregaard har de denne gang skabt sangene i helt åbne rum. Først i Katinka Bjerregaards lejlighed, hvor trommeslager Tobias Rye Adomat sad og spillede på børnenes trommer for at fange de indledende vibes. Senere fulgte idéudvekslinger i sommerhus og sessions i øvelokalet. På den måde er sangene nærmest performet frem.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik