Skip to main content

Troels Gustavsen / Noah

Scene
Down Under
Tidspunkt
24 juni
12:30
13:30
Om kunsteren


Troels Gustavsen udgav første album under navnet “NOAH” i 2013, og kan i 2023 fejre 10 års jubilæum. Albummet med titlen “NOAH” havde store singler som “Over Byen”, “Det Okay”, “Alt Er Forbi” m.fl.

I 2020 startede et nyt kapitel da kunsternavnet NOAH blev skiftet ud med forsangerens rigtige navn: Troels Gustavsen og således fortsætter musikken ufortrødent i en mere personlig retning.

Troels Gustavsen står bag flere radio singler som “Lykkelig fortabt”, “Giv Mig Tid”, “Knuste Hjerter”, som alle nåede top 10 på airplaycharten. Seneste single er “De Eneste To”.

I 2023 sammensmelter de to projekter live i Troels Gustavsen/ NOAH, hvor live koncerterne har alle de bedste sange, samt nye fra begge projekter med på set listen.

Melodien er min stærke side og har altid været dét, som jeg har søgt efter i musik – det fængende og melodiøse. For mig, har det altid startet med en melodi.
Jeg har lavet musik så længe jeg kan huske, siden den første melodi jeg ikke kunne stave til. Jeg elsker musik udover alle grænser.