Skip to main content

Jada blev i 2019 Danmarks mest prisvindende kvindelige musiker i 2019, nu får hun selskab af yderligere 3 prisvindende kvindelige musikere.

Clara

Årets nye danske navn  ved Danish Music  Awards.

Clara er én af sin generations største talenter. Allerede som 15-årig, da hun stadig gik i folkeskole, indgik Clara en kontrakt med Sony Music, der via en producer havde opdaget hendes gigantiske talent. i 2018 på Claras 18 års fødselsdag udkom hendes debut album “August Eighteen”. Debutalbummet samlede op på sange, som Clara havde skrevet i sine tidligste teenageår (Stop Pretending, Forgive Me & What They Say), men indeholdt også nyere sange.

Ved DMA i oktober 2019 optrådte Clara og modtog ved samme lejlighed DMA prisen for “Årets Nye Danske Navn”. Samtidig har Clara arbejdet hårdt på sit liveudtryk og har netop afsluttet en længere efterårstour, der har bragt hende rundt i hele landet og bl.a. spillede hun en totalt udsolgt koncert på Vega i København.

Clara kan opleves lørdag den 27.06.

Mekdes

Med inspiration fra kvindelige R&B- og soul-kollegaer som Jorja Smith, Kehlani, Ella Mai, NAO og Billie Eilish, skriver hun musik og tekster med personlighed og synger med en stemme, der både udstråler styrke og sødme. Mekdes lyder af hele verden, og den unge musiker har bestemt heller ikke planer om at stoppe ved hjemlandets grænser – musikken skal ud over stepperne, og Mekdes er godt på vej!

Mekdes vandt årets Live Camps Udvalgte på SMUK fest, og derfor var det hende, der åbnede Bøgescenerne på årets SMUK festival med et brag onsdag eftermiddag. Mekdes er den en ny, stærke soulstemme i det danske musiklandskab.

Mekdes kan opleves lørdag den 27.06.

Askling

Trods sin unge alder har Askling allerede opnået mere, end de fleste mennesker kunne have drømt om.

Askling vandt blandt andet Tak Rock Talentpris 2018 samt har optrådt på Smukfest samme år.

2019 har været året for Asklings første sommertour med +25 festivaler/events på plakaten.

Asklings 2. single “It’s You” gik viralt i både Danmark og Indonesien og er streamet mere end 5. mio. gange

I foråret 2020 udkommer Asklings første EP – Stay tuned!Air.

Sammen med Askling kommer Mason J

Mason J knuser de unge pigers hjerter, med sin fantastiske stemme og flotte udseende.

Debutsinglen ”Falling in love” er bl.a. blevet soundtrack til den kommende biograffilm ”Jagtsæson” med bl.a. Mille Dinesen i hovedrollen.

Anden singlen ”Don’t mind me”  er udkommet– og 3 singler lægger klar!

Askling & Mason J kan opleves lørdag den 27.06.

Vi ønsker alle velkommen til og rigtig godt nytår.