TheClowns og Magnus Østergaard - Pub Scene Lørdag den 27. juni 2020 kl. 12:00

Kløften Festival har enkelte traditioner, en af dem er Tom Donovan, en anden er The Clowns, der de sidste år, med fulde huse har åbnet Pubscenen lørdag middag, det skal de så igen i år. 7 albums er det efterhånden blevet til, og lige nu en række kirkekoncerter.

The Clowns har noget på hjerte. Fortællinger, drømme og refleksioner over livet i med- og modgang er gennemgående temaer i bandets tekstunivers. Det er tekster med mening, velkomponerede melodier, der ofte bygges op omkring skæve akkord sammensætninger er kendetegnende for bandets musikalske udtryk. De fleste numre vinder ved genlyt.

TheClowns har inviteret Magnus Østergaard med på scenen, hvor han får sin egen afdeling.

Magnus Østergaard

Magnus Østergaard kan i en alder af kun 14 år skrive både sanger, musiker, komponist og producer på sit CV. Hans musikalske inspirationskilder er mangfoldige. Han startede i Haderslev Drengekor som 9-årig, samtidig tog han timer i rytmisk sang i Haderslev Musikskole. Magnus formår at kombinere teknikker og udtryk, når han udfolder sig via både egne og ‘lånte’ numre. Det er dog ikke kun med sin sangstemme, at Magnus Østergaard er noget helt for sig selv. Han har fået klaverundervisning og har lært sig selv at spille guitar og bas. Magnus kan få det til at lyde som et helt orkester, når han tager sin loop-pedal med på scenen.