Regler Festivalpladsen – Fotoudstyr

Her kan se reglerne for festivalpladsen og fotoudstyr.

FESTIVALPLADSEN ER BEREGNET TIL:

At publikum har det godt, at man nyder musikken og omgivelserne, at man nyder maden og drikkevarerne, at man slapper af, at man nyder hinanden og det gode selskab……… og vi kunne blive ved!

Det meste sørger Kløften Festival for, således må man ikke medbringe mad og drikkevarer – dette kan købes til rimelige priser og i rigelige mængder på pladsen.

Vi har et begrænset område til publikum – derfor: lad hunde, paraplyer, sofaer, møbler, og andet indbo blive hjemme.

Du må gerne medbringe en sammenklappelig festivalstol, der dog ikke må benyttes i de mest publikumstætte områder.

Vi støtter op om Festival Danmark against drugs og lovgivningen iøvrigt – derfor er brug/salg narkotiske stoffer forbudt, og vil øjeblikkelig medføre bortvisning. Nyd din festival i de gode omgivelser og oplevelser Kløften kan byde på!!!

Følgende må ikke medbringes:

Stoffer, våben eller våbenlignende genstande, drikkevarer, flasker/dåser, telte, pavilloner, paraplyer, flag, bannerstænger, fyrværkeri, pyroteknik eller laserpenne, grill o.lign., professionelt kamera- og /eller videoudstyr, hunde eller andre dyr (dog førerhunde undtaget).

Personer, som fremstår utryghedsskabende, får ikke adgang til koncertpladsen.
Din og vores allesammens sikkerhed er meget vigtig for os.
Blandt andet derfor er der kun adgang til koncertpladsen mod – frivilligt – at lade sig – og evt. sin taske – visitere ved indgangen.

Ønsker du ikke at medvirke til dette vil du blive afvist ved indgangen.
Tak for din tålmodighed 😊😊
I øvrigt er du som gæst forpligtiget til at følge de anvisninger der bliver givet af sikkerhedspersonale eller andre officials i forbindelse med opholdet – det er alt sammen for at tage vare på din og vores allesammens sikkerhed og tryghed under opholdet på pladsen.

GOD FESTIVAL

Retningslinierne omkring fotoudstyr på Kløften festival.

Publikum må gerne medbringe almindeligt fotoudstyr („fastbilledkameraer” ) og tage billeder til privat brug i forbindelse med deres ophold på Kløften Festival.

Det er ikke tilladt at medbringe professionelt foto/videoudstyr, hvilket vil sige spejlreflekskameraer, kameraer med udskiftelige objektiver og kameraer med stor optik.

Vi gør opmærksom på, at det ikke er tilladt at tage billeder på Kløften Festival, hverken af publikum, hjælpere eller musikere, som skal bruges i kommerciel sammenhæng, uden de nødvendige tilladelser.

Tilladelse til optagelse med lyd/levende billeder på festivalområdet gives normalt ikke til publikum. Bemærk: Dette gælder også optagelse med digitalkameraer, mobiltelefoner eller lignende, som kan optage hhv. levende billeder og lyd.