Skip to main content

Hele 43 spændende koncerter venter det feststemte publikum, når Kløften blænder op for årets festival torsdag den 27.06. glæd jer.

Og her kommer så de sidste navne.

  Node (lørdag den 29.06.)

Der er ingen tvivl om, at den danske sanger og sangskriver NODE har haft vind i sejlene de seneste tre år. Siden NODE udgav sin første single i 2016, har han opnået hele 9 guldplader, 3 i platin, et nummer 1 guld album og mere end 100 millioner streams. Tallene taler for sig selv, og resultaterne på de danske charts har været uden sammenligning. Efter den fantastiske start på sin musikalske karriere, udgav NODE sit anmelderroste debutalbum ’CAMBIARME’ i begyndelsen af 2018, hvilket beviste at NODE er en af de mest lovende urban artister i Danmark. Albummet gik nummer 1 på albumcharten. NODEs lyd er blevet beskrevet som kontemporær popmusik. Det er lyden af et globaliseret nu.

Thøger Dixgaard (lørdag den 29.06.)

Thøger Dixgaard har de seneste fire år markeret sig som en del af toppen på den danske popscene med landeplager som bl.a. ’Blød Indeni’, ’Tø Mig Op’ og ’Former,

Thøger har med sin musik, og live optrædener gang på gang charmeret det danske publikum med sin umiddelbarhed, og ærlige tekster.

Nyeste udspil fra Thøger kom i slutningen af 2018 med singlen “Lige Her”, og i 2019 kan der forventes meget mere musik fra popsmeden fra Aarhus.

WhoMadeWho (torsdag den 27.06.)

Den energiske danske trio WhoMadeWho har siden deres debut givet koncerter i stort set hele verden og bærer den uofficielle, men velfortjente, titel som et af Danmarks absolut bedste live-bands.

Deres koncerter er et farverigt mix af kostumebal, håndspillet electro og skæv poppoesi.

Superloader (lørdag den 29.06.)

2 år er gået, siden det hårdslående rockbandet, SUPERLOADER, sidst gæstede Kløften Festival. I de to år har bandet mildest talt ikke stået stille. De har spillet et hav af koncerter i ind og udland, og det sidste har ført til, at de også har indspillet deres plade nr. 2 i Hamborg, i de legendariske Chameleon Studios.
Foråret 2019 byder på singler fra den nye plade. A Restless Soul, My Horizon og My Pain, My Sweat, My Tears, er bare 3 titler som man skal glæde sig til, hvis man er til rock ala Foo Fighters, Queen Of The Stone age, D.A.D. m.fl.

Nalle And His Crazy Ivans Feat: Søren Rislund (Fredag den 28.06.)

Der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, som den danske blues- scene har at byde på.

Nalle med den smukkeste og mest følsomme soulstemme på denne side af Mississippi-bæltet!, er omgivet af musikerne, Ivan Sand (guitar) og Henning Kaae (guitar) der begge skærer ind til benet, og storswinger hele vejen ned til tåspidserne når Nalle Sings His Blues.

Søren Rislund købte sin første mundharmonika (brugt) i starten af 1960erne, da en livslang kærlighed til bluesmusikken havde fået tag i ham. Siden henslæbte han 40 år med at leveregode og kvalificerede grin til danskerne i komikerduoen Monrad & Rislund. Men blues-harpen var med ham hele vejen, og nu nyder han til overmål at levere den, hvor den virkelig passer og værdsættes: Hos Nalle & His Crazy Ivans… Glæd jer!

Søn (lørdag den 29.06.)

Søn er fem tætte venner, der mødte hinanden under et højskoleophold. Her fandt de ikke bare et personligt fællesskab, men også et nært musikalsk bånd og et fælles sprog i den musik, de begyndte at spille sammen. Bandet dyrker det rå og håndspillede. De nærværende fortællinger og forløsende energier. Kontroltabet. Øjenkontakten. Søn siger det, der skal siges og spiller det, der skal til for at sige det. Og det sker på deres egne kompromisløse facon i et både kærligt, trodsigt og undrende livtag med besynderlighederne omkring os.

Slesvigske Musikkorps (lørdag den 29.06.)

En SMUK traditionen

En SMUK traditionen sætter gang i festlighederne med en koncert på Store Scene lørdag middag på årets Kløften Festival.

Lurer tømmermændene, så behøver du hverken ty til vidunderdrikke eller smertestilende medicin. Stil dig i stedet foran den store scene klokken 12 lørdag middag. Her kan du nemlig opleve SMUK med solist blæse masser af gode rytmer og højt humør ud over scenekanten. Det bliver toner af den slags, der skubber tungheden ud af dit hoved og i stedet lader lysten til at lytte til endnu mere god musik flytte ind. Solisten som SMUK spiller sammen med på Kløften Festival 2019 er Michelle Birkballe.