Skip to main content

Som de eneste syd for kongeåen, kan Kløften Festival  hermed byde velkommen til Nephew torsdag den 27.06. 2019.

Både anmeldere og publikum var yderst begejstrede, da Nephew denne sommer vendte tilbage til festivalscenerne med to storslåede koncerter på henholdsvis Roskilde Festival og Smukfest.

Siden da har bandet livebegejstret indendørs med to helt udsolgte koncerter i Boxen i Herning og Royal Arena i København, og de har solgt samtlige billetter til den kommende Arena tour med 11 koncerter fordelt over hele landet.

Men nu er der håb for dem, der ikke har sikret sig billet. Nephew spiller 13 store sommerjobs i 2019. De starter i Herning d. 24. maj og slutter af 1. august til Bork Havnefest.

Bandet ser frem til at komme ud på deres første længere sommertour i 5 år. Kristian Riis udtaler:

“Det har været en kæmpe optur for os at spille koncerter i 2018. Næste år har vi valgt at komme lidt bredere ud i det danske land – for at fejre den danske sommer og for at smelte endnu mere sammen med publikum. Vi glæder os til at spille sange fra vores nye album Ring—i—Ring blandet med bagkataloget. Og så glæder vi os til at synge fællessang med vores publikum, at hylde fællesskabet og at turde give slip for en stund og forsvinde sammen ind i Nephew-land”.

Vi glæder os vildt meget, vi håber det samme gælder for Nephew´s store fan skare.

Billetter købes ved at klikkeher

Og der sælges både 3 dags, 2 dags og selvfølgelig 1 dags billetter, som noget nyt er der også gavekort, så kan den heldige modtager jo selv bestemme dagen.