Skip to main content

Nu kan Kløften Festival præsentere det samlede musikprogram for årets jubilæumsfestival. Hele 60 musikalske oplevelser blev der plads til, hertil kommer at 40 års festivalen kan præsente en lang række andre spændende aktiviteter ud over musikken, mere om det senere, men her kommer så de sidste musikalske oplevelser, og der er rigtig rigtig mange godbidder imellem.

Folkeklubben

Folkeklubben udsendte 26. oktober 2018 deres fjerde album Sort Tulipan til massive roser samt en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. I den anledning drager bandet atter på landevejen for at præsentere den nye plade såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog. Folkeklubbens identitet ligger i jagten på det næste smukke koncertøjeblik og dén gode sang, hvis grundelementer er Kjartan Arngrims tekster og vokal, Rasmus Dalls guitarer og Rasmus Jusjongs fornemmelse for bund, beats, kor og keys.

Barcode Brothers

Pop/dance/techno bandet Barcode Brothers er tilbage igen med fuld skrue efter manges opfordringer.
Ud over en stor succes i Danmark har Barcode Brothers også rejst rundt i mange lande med stor succes med deres udgivelser. Så kære publikum – fra Barcode Brothers siger vi – glæd jer for vildt – for der er virkelig drøn på et DJ show med dans og performance – her giver de folk en oplevelse af hvordan en fest skal være – armene over hovedet hele vejen igennem koncerten.

Kellermensch

I en mørk og dyster kælder befinder Kellermensch sig, og det er her at bandet iagttager og beskuer samfundet og det moderne menneske – disse iagttagelser danner rammen omkring bandets frustrerede fortællinger om afmagt, forliste forhold, personlige dæmoner og traumer. Kellermensch har på meget kort tid generobret det danske landskab med deres vilde og intense liveoptræden som man i sommer kunne opleve på Arena scenen på Roskilde Festival. Der sås ingen tvivl hos det danske anmelderkorps og dommen er faldet; Kellermensch er tilbage og de skal opleves live.

 

 

 

When Saints Go Machine

When Saints Go Machine udgav d. 8.november deres nye studiealbum ‘SO DEEP’ via Escho. Gruppen har siden deres debut haft en ganske særlig evne til at bringe det eksperimenterende og fremmede ind i populærmusikken. På den måde er de blevet kendt og elsket af mange som et af Danmarks mest originale bands, der formår at bygge bro mellem det avantgardistiske og det kommercielle. Netop den brede appels forventninger kan skærpe udfordringen ved at være en gruppe, der spænder over et helt årti. Hvordan bevarer man sin signaturlyd samtidig med at forny sig som artist? Spørgsmålet virker paradoksalt, men i WSGMs tilfælde er svaret enkelt: Man gør, som man altid har gjort. Insisterer på at undersøge det interessante og bringe det ind i sin musik.

UDE AF KONTROL

UDE AF KONTROL har skabt et paradigmeskifte i dansk musik – nu står trioen klar med deres største og vildeste livetour til dato i foråret 2020 mens de samtidig kigger mod den danske sommer næste år!

Englando, Balken og Munken har de seneste år skabt en bølge af hits og opnået mere end 130.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet.

På trods af ingen support fra streaming-tjenesterne har UDE AF KONTROL haft 3 singler i Top50 på Spotify på samme tid i 2019, hvoraf singlen ‘næ’ havde en flot 5. plads!!

Det bliver hele tiden næste niveau for den opfindsomme trio som, endnu engang, inviterer indenfor i deres vilde univers.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og det er ikke unormalt at en UAK koncert bliver stoppet undervejs grundet et for vildt publikum.

The Blue Van

Historien om The Blue Van er en hæsblæsende sag og The Blue Van været igennem mere, end langt de fleste danske bands når på en hel karriere.

Lige nu er bandet igen gået sammen om at spille koncerter og indspille ny musik og bandet er på vej tilbage med deres 7. udgivelse, som vil være på gaden i 2020. Der er en rendyrket rockplade der er på vej, stadig med den umiskendelige The Blue Van lyd og med up-to-date produktion. The Blue Van har uden tvivl, langsomt men sikkert, arbejdet sig til stor succes og anerkendelse.

Dette skyldes også at bandet er et af Danmarks allerbedste live bands!

The White Album

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner.

Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø – udgør tilsammen The White Album.

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld. Trioen kan i marts 2020 fejre deres 10-års jubilæum og markerer det med et nyt album, samt en omfattende turné i både ind og udland.

Det kommende album, der er gruppens fjerde af slagsen, bibeholder den ånd, der har gennemsyret tidligere tiders udgivelser i The White Album, men vidner samtidig om en udvikling fra en akustisk minimalisme, til et mere fremadskuende udtryk med et drys af kreativ legesyge, der frygtløst flirter med forskellige genrer og lyduniverser.

Fool’s Paradise

Paradise Ballet-albummet er skabt af rockbandet Fool’s Paradise, der i løbet af de sidste 5 år har skabt sig et navn på den danske og især den tyske rockscene. I 2016 vandt bandet Tysklands største bandkonkurrence i Hamburg, hvor 140 nytilkomne bands deltog.

Bandet har sin egen musikstil, store guitarsoloer, energiske symfoniske lyde med klassiske genstande, melankolsk vokal og kaotiske psykedeliske øjeblikke.

Paradise Ballet-albummet består af 10 stærke og meget nærværende melodier, der forfører lytteren ind i et helt nyt univers, et musikalsk univers fuld af overraskelser og rockmusik af høj kvalitet. Ingen Bullshit-Ingen Mainstream-Real Rock

JOHN MADE JON

Bag navnet JOHN MADE JON gemmer sig guitarist og sangskriver Jon Ringstrøm Andersen. Musikeren bakkes op af sine to bandmedlemmer; Flemming Cilius som med overskud leverer en sikker solid bas og Jeppe Elle Pedersen som tilfører et ekstra element med sine veludførte guitarsoloer.

Musikken er inspireret af 50’ernes store rock’n’roll- og countrykunstnere – og tilført et moderne og personligt touch, der skaber en ny lyd og genre – som alle kan rocke med til. Tekstuniverset har en kerne af enkel og velskreven lyrik der især kendetegnes af velformulerede punchlines.

Temaet fuldendes med en nærværende og troværdig frontfigur, som med attitude leverer forrygende guitarspil og sammen med sit band skaber catchy lyd og god stemning.

Nicklas Sahl

Med hitsinglerne ’Planets’ og ’New Eyes’ og senest ’Four Walls’ er Nicklas Sahl godt på vej til at blive den næste store stjerne på den danske popscene. Siden han udsendte sin debutsingle i 2018, er det nemlig kun gået opad for den unge sanger. I efteråret 2018 spillede Nicklas sin debutkoncert på Ideal Bar i København og Headquarters i Aarhus, hvor billetterne blev revet væk. Kort efter annoncerede Nicklas sin landsdækkende forårstour, hvor flere tusinde fans mødte talstærkt op til koncerter over hele landet.

Sange og akkorder har været en naturlig del af Nicklas Sahls opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere.

Og så blev der da også lige plads til et par lokale Dj´s

NIELTEX!

I 2018 var han den første lokale Dj nogensinde, til at performe til kløften festival.

Her formåede han at trække alle aldersgrupper frem til en pakket Beach scene, med enorm fest fra start til slut!

Med hans 10 års Jubilæum som DJ i 2020 er han klar til at levere et ekstraordinært DJ show!

Han er en af de eneste Dj’s i Danmark der har begge ben solidt plantet i hver sin ende af musik skalaen, med et utal af jobs til firmafester, bryllupper, temafester mfl, har han skabt sig et navn via mund til mund metoden igennem de sidste 10 år.

Derudover også indehaver af ”Hard Exposure” som er et af de stærkeste ”Harder Dance” eventbureauer i Danmark, som afholder begivenheder på diskoteker, og spillesteder, med nogle af de største artister indenfor Hardstyle genren.

Nieltex har lavet en ”Remake” af settet fra 2018 som du kan varme op til!

Vi skal hele vejen rundt, når Nieltex vi vise os hans arbejde fra begge musik verdener igennem de sidste 10 år!

 

EMIL WIGAN!

Weekend efter weekend vælter han diskoteker og gymnasier landet rundt. Som bare 19 årig vandt han ‘ Årets danske mix dj ‘ Club Awards 2017, hvilket for alvor slog navnet EMIL WIGAN fast på den danske DJ scene.

Med hans alsidige musik stil, dygtige tekniske færdigheder, samt evne til at læse publikum, beviser han act efter act hvor dygtig han virkelig er.

Han har varmet op til utallige artister igennem de seneste år, heriblandt Topgunn, Gilli, Specktors, Emil Stabil, Tessa, Kesi, Morten Breum, Ude Af Kontrol mfl.

Som producer er Emil Wigan også undervejs til at slå sit navn fast på klubberne i Danmark.Han remix af anderkendte artister har allerede på få måneder op PET utallige plads, hvor numre som “Gilli – Kolde Nætter (Emil Wigan remix)” – “Node – Super Mario (Emil Wigan Remix)” ligger med mere end 170.000 plays på soundcloud.

Så mangler der faktisk kun et eneste navn, og det er vinderen af musik konkurrencen  Quasar, det kan vi naturligvis ikke fortælle jer, på nuværende tidspunkt, idet konkurrencen ikke er afviklet endnu, men der er plads til vinderen i årets program.

Andet godt.

Så mangler vi da vist lidt mere vil mange sikkert tænke, rolig nu, selvfølgelig lukker Tom Donovan Pubscenen lørdag nat, nærmere præsentation burde være overflødig.

Copyright 2012 - 2021 Kløften Festival | All Rights Reserved | Handelsbetingelser | Privatpolitik