SPONSORER

Vi er i fuld gang med forberedelserne til Kløften Festival den 23. – 24. og 25. juni 2022,
hvor vi skal fejre Kløften Festival nr. 40

Vi glæder os til at præsentere et brag af en fest, hvor der er skruet helt op på musiknavne, events og hvad der ellers kan tilbydes af festligheder. Musikken fordeles på 5 scener rundt i hele Kløften, og som noget nyt er der også musik på alle scener torsdag.

Men sådan en fest koster mange penge, og derfor har vi brug for sponsorer til at bakke op om festivalen.
Vi glæder os over alle sponsorater, men håber, at endnu flere vil tegne et af de større sponsorater, så jeres virksomhed kan være med til at give en ekstra håndsrækning til Kløften Festival. Og jo større sponsorat, des flere fordele, og bedre synlighed for jeres virksomhed, før og under festivalen.

Som de forrige år er der mulighed for at vælge mellem tre forskellige sponsorater:

Basis sponsorat, Stor-sponsorat eller VIP-sponsorat

Grundet ny scene i Kløften, har vi ikke mulighed for at afholde sponsorreceptionen i teltscenen, som vi plejer. Sponsorreceptionen afholdes derfor i Skydebrødrenes lokaler, som ligger ved hovedindgangen til Kløften. Grundet Corona vil vi gerne sikre os, at vi ikke løber ind i restriktioner ift. antal personer, og derfor bliver sponsorreceptionen fordelt hen over torsdag og fredag. Nærmere info omkring dette sendes ud til sponsorer ultimo maj 2022.

Vi håber at se jer til KLØFTEN FESTIVAL 2022 – og husk, at en Kløften billet er alle tiders gaveidé , f.eks. til at forkæle dit personale.

Som sponsor for Kløften Festival 2022 får du, uanset sponsortype, følgende:

2 stk 3-dages billetter, samt adgang for 2 personer til sponsorreception

Firmalogo eller -navn gratis med i “Tak til sponsorerne”-annonce i Jydske Vestkysten og Haderslev Ugeavis

Firmalogo eller -navn gratis med i Kløften Festivals trykte program og på kloften.dk